Ark Extinctiob map açılmıyor

berek1231

Hectopat
Daha fazla  
Bir süredir Ark Survival Evolved oynuyorum Steam üzerinden orijinal olarak ama ragnarok Map'i sıkmaya başladı. Extinction mapinde başlamak istiyorum ama üzerine tıklayıp tek oyunculu oyna desem de hiçbir şey olmuyor. Abertittion Mep'inde de aynı oyunu Steam'den indirmek istediğimde indirmek için Ark Survival Evolved orijinal oyununa sahip olmanız gerekiyor diyor ama ben zaten sahibim Steam üzerinden. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Bir süredir Ark Survival Evolved oynuyorum Steam üzerinden orijinal olarak ama ragnarok Map'i sıkmaya başladı. Extinction mapinde başlamak istiyorum ama üzerine tıklayıp tek oyunculu oyna desem de hiçbir şey olmuyor. Abertittion Mep'inde de aynı oyunu Steam'den indirmek istediğimde indirmek için Ark Survival Evolved orijinal oyununa sahip olmanız gerekiyor diyor ama ben zaten sahibim Steam üzerinden. Yardımcı olursanız sevinirim.
Steam kütüphanenizden oyuna sağ tıklayıp Özellikler'i seçin. Oradan DLC'leri kontrol eder misiniz ? Çünkü her map ayrı ayrı DLC gibi isteğe bağlı yükleniyor ARK'ta. Muhtemelen harita yüklü olmadığı için veriyordur hatayı.

Steam kütüphanenizden oyuna sağ tıklayıp Özellikler'i seçin. Oradan DLC'leri kontrol eder misiniz? Çünkü her map ayrı ayrı DLC gibi isteğe bağlı yükleniyor Ark'ta. Muhtemelen harita yüklü olmadığı için veriyordur hatayı.

MEB zaten yüklü değil nasıl yükleyeceğim Steam'den girince yüklenmiyor

MEB zaten yüklü değil nasıl yükleyeceğim Steam'den girince yüklenmiyor
Öncelikle oyunun gerekli paketlerine sahip misiniz? Mesela Extinction, ya Ultimate Survivor Pack ile geliyor ya da Season Pass aldığınız zaman... Bu paketlerden birine sahip olduğunuza emin iseniz, aşağıdaki kontrolü yapın.

Steam kütüphanenizde Ark Survival Evolved'a sağ tıklayıp Özellikler'i seçin.
ark 1.png

Karşınıza gelen ekranda DLC bölümüne tıklayın, oradan sahip olduğunuz harita ve DLC içeriklerinden istediklerini işaretleyin. Steam otomatik olarak indirmeye başlayacaktır. Otomatik indirme başlamazsa Steam'inizi yeniden başlatın.
ark 2.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı