Ark Mobile yeni harita mı geliyor?

sarper.07

Decapat
Daha fazla  
Bir aralar duymuştum sanki Ark Mobile'ye yeni haritalar gelecek diye. Geliyorsa yeni canlılarda mı gelecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir aralar duymuştum sanki Ark Mobile'ye yeni haritalar gelecek diye. Geliyorsa yeni canlılarda mı gelecek?

Ark Mobile'i geliştirmeyi durdurmuşlardır bence bilgisayardaki kasıyor telefondakimi kasmayacak gelirse yeni canlılar gelir ama geliceğini sanmıyorum Ark 2 üzerine yoğunlaşmışlardır.

Ark Mobile'i geliştirmeyi durdurmuşlardır bence bilgisayardaki kasıyor telefondakimi kasmayacak gelirse yeni canlılar gelir ama geliceğini sanmıyorum Ark 2 üzerine yoğunlaşmışlardır.
Hocam PC’deki sisteme göre kasıyor. Veya ayarlara göre.

Hocam PC'deki sisteme göre kasıyor. Veya ayarlara göre.

Ark'ın Mobile çıkması bence çok saçma bir hareketti oyunun adını kötüledi oyun zor olduğundan telefonda daha da zor telefondan oynayanlar bilgisayardakini hiç deneyemediği için çok kötü bir oyun olarak görüyolar çevremde çok böyle insan var.

Hocam ben zamanında PC'den çok Ark oynadım PC'ye catıp kötü bir PC aldığımız için telden oynamaya başladım yani ben Ark'ı kötüleyenlerden değilim ama PC Ark ile Mobile Ark arasında dağlar kadar fark var.

PC de sana bir taktik vereyim daha fazla FPS alman için oyunu Steam'den başlatırken (Low memoru mode) seçeneği var bu modda başlat dağlar kadar fark olur FPS'inde eğer istersen "ini" dosyasıda kurabilirsin PvP inileri var suyun altını görüyorsun mağaralar karanlık oluyor normalde onları AP aydınlık yapıyor hilede değil ayrıca bunlarda FPS'ini arttırabilir.

Hocam dosya atarak 15 FPS'den 45 çıkardım ben. Direkt Gamma 3-4-5 atabilir TAB’a.

Ark Mobile'ye günc gelmez bu saatten sonra adamlar Ark 2 çıkarıyor. Biz gene griffin evcilleştirip havada süzülmeye devam.

Oyun zor değil çok fazla bug lag ve kasma var daha demin 450 level raptor evcilleştirirken biranda yok oldu hertarafa baktım ama yok haritanın altına düşmüş büyük ihtimal, yapımcılar pc arka ve ark 2 ye yoğunlaştılar bu yüzden mobile aktif güncelleme alamadığı icin birçok şikayet var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…