Eğer Ark: Survival Evolved'da ilerlemen kaydedilmiyorsa büyük ihtimalle yerel oyun dosyalarıyla veya oyunun kayıt sistem ayarlarıyla ilgili bir sorun vardır.Arkadaşlar Ark Survivor Evolved oynuyorum ama oyundan her çıkışımda ilerlemelerim kaydedilmiyor. Bunun çözümü nedir acaba?
Eğer Ark: Survival Evolved'da ilerlemen kaydedilmiyorsa büyük ihtimalle yerel oyun dosyalarıyla veya oyunun kayıt sistem ayarlarıyla ilgili bir sorun vardır.
Öncelikle oyunu yönetici olarak çalıştır. Steam kullanıyorsan yerel dosya bütünlüğünü doğrula. Oyunu modlu oynuyorsan bazı modlar kayıt sistemini bozabiliyor, geçici olarak devre dışı bırakıp dene.
Ayrıca singleplayer oynuyorsan, oyundan çıkarken ana menüye dönmeden direkt çıkış yaparsan kayıt olmayabilir. Her zaman önce ana menüye dönmeyi dene. Sorun devam ederse oyun klasöründe kayıt dosyalarının yazılmasına izin verilip verilmediğini de kontrol et. İzinler kısıtlıysa kayıt dosyası oluşmaz.
Eğer ana menüye dönmene rağmen kayıt yapılmıyorsa, büyük ihtimalle oyunun kayıt dosyalarını yazmakta sorun yaşıyor.Single Player oynuyorum ama oyundan çıkmıyorum ana menüye dön dediğim zamanda kayıt olmuyor.
Eğer ana menüye dönmene rağmen kayıt yapılmıyorsa, büyük ihtimalle oyunun kayıt dosyalarını yazmakta sorun yaşıyor.
Oyunu yönetici olarak çalıştır
Belgeler klasöründeki Ark\Saved dizininde dosya oluşuyor mu kontrol et
Antivirüs veya güvenlik yazılımı kayıt yazımını engelliyor olabilir, geçici olarak devre dışı bırakıp dene
Steam'den oyunun dosya bütünlüğünü doğrula
Bunlara rağmen kayıt hâlâ olmuyorsa, oyunun kurulu olduğu klasöre yazma izni verilmemiş olabilir. O dizine sağ tıklayıp "özellikler > güvenlik" sekmesinden kontrol edebilirsin.
Eğer ana menüye dönmene rağmen kayıt yapılmıyorsa, büyük ihtimalle oyunun kayıt dosyalarını yazmakta sorun yaşıyor.
Oyunu yönetici olarak çalıştır.
Belgeler klasöründeki Ark\Saved dizininde dosya oluşuyor mu kontrol et.
Antivirüs veya güvenlik yazılımı kayıt yazımını engelliyor olabilir, geçici olarak devre dışı bırakıp dene.
Steam'den oyunun dosya bütünlüğünü doğrula.
Bunlara rağmen kayıt hâlâ olmuyorsa, oyunun kurulu olduğu klasöre yazma izni verilmemiş olabilir. O dizine sağ tıklayıp "özellikler > güvenlik" sekmesinden kontrol edebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.