Ark: Survival Ascended alınır mı?

Makaleler
11
RAM
Kingston EXPO 32GB DDR5 @ 5600 MHz
SSD veya HDD modeli
Kingston 1TB NV3 Gen 4 SSD
Ekran kartı
AMD RX 7700XT Frostpunk 2 Edition
Anakart
Biostar B650M-T
İşlemci
AMD Ryzen 5 8400F

Profilim bu şekilde, 750 saat DayZ severek oynadım anlayacağınız zorlayıcı hayatta kalma oyunlarını seviyorum. Looter shooter olarak da Escape from Tarkov seviyorum (100 saat oynadım)
Ark: Survival ascended alınır mı? Avlamak falan da sevdiğim şeyler, RDR2'de hayvan avcılığı falan yapıyorum hatta
Oynadığım oyunlara göre önerirseniz sevinirim.

Bu arada performans sorunları benim için sorun olur mu?

Alabileceğin en kötü oyunlardan birisi, optimizasyonu leş, 4070 ile 50 fps alıyorum, fiyatini hakketmiyor, Evolved ile pek bir farki yok yüzde 90 ayni sadece grafik motoru geliştirilmiş. Ark 2 yi bekle.

Alabileceğin en kötü oyunlardan birisi, optimizasyonu leş, 4070 ile 50 fps alıyorum, fiyatini hakketmiyor, Evolved ile pek bir farki yok yüzde 90 ayni sadece grafik motoru geliştirilmiş. Ark 2 yi bekle.

Fiyat iyi olduğu için bakıyorum yoksa bakmam hocam. Ark 2 muhtemelen bayağı pahalı olur.
Grafiği güzel bir şey olsa daha ilgimi çeker diye Ascended’i deneyebilirim.

Fiyat iyi olduğu için bakıyorum yoksa bakmam hocam. Ark 2 muhtemelen bayağı pahalı olur.
Grafiği güzel bir şey olsa daha ilgimi çeker diye Ascended’i deneyebilirim.
Hocam 400 tl bence hiç az değil, grafikler fena değil fakat RDR 2 daha kaliteliydi ben uzaklara bakınca hafif pikselleşme goruyordum epic ayarlarda , Ne olucağını soyliyeyim 400 tl vericeksiniz 150 gb indirme yapıcaksınız oyunu actıktan sonra en yüksek ayarlarda 30 fps almak canınızı yakıcak med ayarlara cekıncede grafikler tatmin etmicek sonrada iade ediceksiniz.

Almıyorum o zaman, teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…