Ark Survival ascended optimizasyonu ne zaman düzeltilir?

JFK31

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Ark Survival ascended almak istiyorum fakat internetten izlediğim videolarda oyunun optimizasyonu bayağı bir kötü. 4060 Ti ile 1080p medium ayarlarda 50 FPS alıyor kart. sizce ne zaman düzeltirler optimizasyon işini?

Merhaba arkadaşlar. Ark Survival ascended almak istiyorum fakat internetten izlediğim videolarda oyunun optimizasyonu bayağı bir kötü. 4060 Ti ile 1080p medium ayarlarda 50 FPS alıyor kart. Sizce ne zaman düzeltirler optimizasyon işini?

Bende de aynı sorun var. 2020'de aldık bilgisayarı fena bir bilgisayar değildi günümüzde nereden baksak 35K'lık sistem. Survival Evolved en iyi grafiklerde bile 100 FPS oynatırken şu an her türlü ayarı kıstım oyun Minecraft'a döndü neredeyse hala aldığım FPS 40-50. şu Unreal Engine 5 ile yapılacak oyunların Türkiye şartlarında oynanacağını sanmıyorum. Ama optimizasyondaki sorunu bence 1 yıla düzeltirler.

Bende de aynı sorun var. 2020'de aldık bilgisayarı fena bir bilgisayar değildi günümüzde nereden baksak 35K'lık sistem. Survival Evolved en iyi grafiklerde bile 100 FPS oynatırken şu an her türlü ayarı kıstım oyun Minecraft'a döndü neredeyse hala aldığım FPS 40-50. şu Unreal Engine 5 ile yapılacak oyunların Türkiye şartlarında oynanacağını sanmıyorum. Ama optimizasyondaki sorunu bence 1 yıla düzeltirler.
valla hocam ben xbox gamepassten oynamayı denedim dlss ve frame gen olmadan zar zor 30 fps aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı