ARK:Survival Evolved 0xc000007b Hatası

ZeptenusTR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar forumda gördüğüm her şeyi eksiksiz uyguladım ve artık direkt kapanmıyor Battle Eye açılıyor ve
"File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game." falan yazıyor, 20 saniye sonra kapanıyor bir şey değişmedi.
Procmon kullanarak hataları düzelttim bu düzeltmeden önceki düzelttikten sonra yeni dosyalar istiyor
onuda yaptım ve BattlEye Launcher geliyor ve bunu diyor:
15:03:34: Starting BattlEye Service...
15:03:38: Launching game...
15:03:40: Note: File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game.
15:03:40: [INFO] Blocked loading of file: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Binaries\Win64\sfc_os.dll".
15:03:40: [INFO] Blocked loading of file: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Binaries\Win64\dwmapi.dll". diyor ve kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler artık 0xc000007b hatası vermiyor bu hatayı veriyor interneten baktım böyle bir dll yok

Dosya Ekleri

• dsa.PNG
    62,5 KB · Görüntüleme: 79

Kardeş raporu at dedin attık cevap vermiyorsun.

Dosya Ekleri

• asdasd.PNG
    57,1 KB · Görüntüleme: 73
  • asddsas.PNG
    189,1 KB · Görüntüleme: 69
Açık konuşmak gerekirse, bu kadar Discord veya Skype istemeniz beni ürküttü. (!) Benle sadece buradan iletişime geçebilirsiniz.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Binaries\Win64 silin ve oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…