feleleog Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 4 13 Haziran 2020 #1 0xc000007b hatası veriyor açılmıyor. Process Monitor ile hata ayıklamasıda yaptım soruna yardımcı olmak isteyen olursa mail olarak paylaşabilirim.
0xc000007b hatası veriyor açılmıyor. Process Monitor ile hata ayıklamasıda yaptım soruna yardımcı olmak isteyen olursa mail olarak paylaşabilirim.
KS KS feleleog Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 4 13 Haziran 2020 #11 marcel'o dedi: Doğru exe için aldıgına emin misin? Diğer Ark ProcMon raporları için bu yoldaki Exe'nin raporu alınmış. Bir de bu yoldaki exe için rapor alın. \ARKSurvivalEvolved\ShooterGame\Binaries\Win64\ShooterGame.exe. Genişletmek için tıkla... Team Viewer üzerinden sen baksan rica etsem pek anlamıyorum bu işlerden de. Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: Doğru exe için aldıgına emin misin? Diğer Ark ProcMon raporları için bu yoldaki Exe'nin raporu alınmış. Bir de bu yoldaki exe için rapor alın. \ARKSurvivalEvolved\ShooterGame\Binaries\Win64\ShooterGame.exe. Genişletmek için tıkla... Team Viewer üzerinden sen baksan rica etsem pek anlamıyorum bu işlerden de.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 13 Haziran 2020 #12 Bu yaptıgını istediğim exe için yapacaksın. Neyi zor ki bunun? TV'den yapılması gereken bir işlem yok şimdilik, oldugunda ben isterim zaten. Artı 0 Eksi
Bu yaptıgını istediğim exe için yapacaksın. Neyi zor ki bunun? TV'den yapılması gereken bir işlem yok şimdilik, oldugunda ben isterim zaten.