Steam Ark: Survival Evolved 149 TL oldu!

Oyun bedava değil mi?

Bedava verildi birçok platform da art arda.

GTA 5 30 FPS veriyor PC iyi olmasına rağmen.

Bedava verildi birçok platform da art arda.

GTA 5 30 FPS veriyor PC iyi olmasına rağmen.
Sizin sistem ile benim sistem bir değil siz iyi performans alamıyorsunuz diye bu oyunun rezaletliğini kurtarmıyor ikinci oyunun kötü olması dileğiyle.

Optimizasyon olarak cidden berbat ama oyun bağımlılık yapıyor hayatta kalma ve biraz mitolojik biraz da geçmiş çağla ilgilenen birisi için Ark 2 de umarım optimizasyon sorunu kalmaz.

Optimizasyon olarak cidden berbat ama oyun bağımlılık yapıyor hayatta kalma ve biraz mitolojik biraz da geçmiş çağla ilgilenen birisi için Ark 2 de umarım optimizasyon sorunu kalmaz.
Bence olacak baya kötü bir çıkış yapacak ama oynayana bir şey diyemem o rezalet şeyden keyif alan her şey den keyif alır.

Bence olacak bayağı kötü bir çıkış yapacak ama oynayana bir şey diyemem o rezalet şeyden keyif alan her şeyden keyif alır.

Yani umarım hatalardan ders alırlar dediğim gibi oyunun kapladığı yerin rezilliği ve oyunun vereceği zevki optimizasyon sorunlarıyla dağıttılar en kötü RTX 4080 kullanan kişi bile kasma yaşayabiliyor oyunda Forest 2'nin ilk çıktığı zamanlardaki gibi bir oyun hiçbir yama ile de düzeltmediler 2.oyunun iyi olması umuduyla.

Geçen gün ARK indirdim. 2K'da oyuna girdim ultra ayarlarda. Görüntü rezalet ötesiydi. Oyun mu böyleydi yoksa benim sistem ya da monitörle ilgili bir şey miydi anlamadım. Oyunu kaldırdım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…