F FurkanAltınok Decapat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 23 13 Ağustos 2018 #1 Bu oyun açılmıyor. Launcher'ına tıklıyorum, ses geliyor sonra ses gidiyor. Hiçbir şey de açılmıyor. Yardım edin. Logfile.PML bu da raporu. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2018
Bu oyun açılmıyor. Launcher'ına tıklıyorum, ses geliyor sonra ses gidiyor. Hiçbir şey de açılmıyor. Yardım edin. Logfile.PML bu da raporu. Şimdiden teşekkür ederim.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 13 Ağustos 2018 #2 Oyun korsan olduğu için olabilir mi? Oyunu satın alın. Artı 0 Eksi
V Vedat Andak Kilopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 254 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2018 #3 NookumPie dedi: Oyun korsan olduğu için olabilir mi? Oyunu satın alın. Genişletmek için tıkla... Oyun tamamen ücretsiz zaten, korsan olması mümkün değil. Artı 0 Eksi
NookumPie dedi: Oyun korsan olduğu için olabilir mi? Oyunu satın alın. Genişletmek için tıkla... Oyun tamamen ücretsiz zaten, korsan olması mümkün değil.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 13 Ağustos 2018 #4 Vedat Andak dedi: Oyun tamamen ücretsiz zaten, korsan olması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... ARK: Survival Evolved on Steam Ücretsiz mi? Peki oyun neden Steam klasöründe değil... Artı 0 Eksi
Vedat Andak dedi: Oyun tamamen ücretsiz zaten, korsan olması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... ARK: Survival Evolved on Steam Ücretsiz mi? Peki oyun neden Steam klasöründe değil...
r3t4 Decapat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 6 13 Ağustos 2018 #5 NookumPie dedi: ARK: Survival Evolved on Steam Ücretsiz mi? Peki oyun neden Steam klasöründe değil... Genişletmek için tıkla... Hocam Galiba Epic Games Modlar Kısmından İndirmiş Olabilir Arkadaş Artı 0 Eksi
NookumPie dedi: ARK: Survival Evolved on Steam Ücretsiz mi? Peki oyun neden Steam klasöründe değil... Genişletmek için tıkla... Hocam Galiba Epic Games Modlar Kısmından İndirmiş Olabilir Arkadaş