P Pasha00 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 293 6 Ağustos 2024 #1 Yeni bir Survival Ark a başlayacağım fakat Ark kurallarını nasıl yapsam bilemedim sizin Ark kurallarınız nasıl?
Yeni bir Survival Ark a başlayacağım fakat Ark kurallarını nasıl yapsam bilemedim sizin Ark kurallarınız nasıl?
P PROFENOMEN Zeptopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #2 Pasha00 dedi: Yeni bir Survival Ark a başlayacağım fakat Ark kurallarını nasıl yapsam bilemedim sizin Ark kurallarınız nasıl? Genişletmek için tıkla... Ark ı zor seviyor musun veya oyunu ne kadar biliyorsun ona bağlı
Pasha00 dedi: Yeni bir Survival Ark a başlayacağım fakat Ark kurallarını nasıl yapsam bilemedim sizin Ark kurallarınız nasıl? Genişletmek için tıkla... Ark ı zor seviyor musun veya oyunu ne kadar biliyorsun ona bağlı
P Pasha00 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 293 13 Ağustos 2024 #3 PROFENOMEN dedi: Ark'ı zor seviyor musun veya oyunu ne kadar biliyorsun ona bağlı. Genişletmek için tıkla... Tecrübeliyim hemen kasılmak istemiyorum ama yavaş yavaş ilerlesin oyun.
PROFENOMEN dedi: Ark'ı zor seviyor musun veya oyunu ne kadar biliyorsun ona bağlı. Genişletmek için tıkla... Tecrübeliyim hemen kasılmak istemiyorum ama yavaş yavaş ilerlesin oyun.
P PROFENOMEN Zeptopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #4 Pasha00 dedi: Tecrübeliyim hemen kasılmak istemiyorum ama yavaş yavaş ilerlesin oyun. Genişletmek için tıkla... O zaman TP çarpanı kısmından TP kazanımını yarıya indir ve zorluğu 1 yap. Dinozor sayısı ayarını 2 yap.
Pasha00 dedi: Tecrübeliyim hemen kasılmak istemiyorum ama yavaş yavaş ilerlesin oyun. Genişletmek için tıkla... O zaman TP çarpanı kısmından TP kazanımını yarıya indir ve zorluğu 1 yap. Dinozor sayısı ayarını 2 yap.