ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 29 Mayıs 2022 #1 Bu zamana kadar yaklaşık 150-200 saat kendimce tek kişi oynamışımdır. Epic Games ve Steam'de bulunuyor. Oynayan var mı? Beraber oynarız.
Bu zamana kadar yaklaşık 150-200 saat kendimce tek kişi oynamışımdır. Epic Games ve Steam'de bulunuyor. Oynayan var mı? Beraber oynarız.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 29 Mayıs 2022 #2 Atlas desen oynardık. Hazır yeni sezon da gelmişken.
LemonEnergy Kilopat Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #3 ExE.1 dedi: Bu zamana kadar yaklaşık 150-200 saat kendimce tek kişi oynamışımdır. Epic Games ve Steam'de bulunuyor. Oynayan var mı? Beraber oynarız. Genişletmek için tıkla... Arkturkiye serverlarında oynuyorum. "Bana uyar dersen" özelden Steam ve Discord linki atabilirim. Bende uzun zaman sonra birkaç gün önce yükledim.
ExE.1 dedi: Bu zamana kadar yaklaşık 150-200 saat kendimce tek kişi oynamışımdır. Epic Games ve Steam'de bulunuyor. Oynayan var mı? Beraber oynarız. Genişletmek için tıkla... Arkturkiye serverlarında oynuyorum. "Bana uyar dersen" özelden Steam ve Discord linki atabilirim. Bende uzun zaman sonra birkaç gün önce yükledim.
M MarioMan Femtopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #4 ExE.1 dedi: Bu zamana kadar yaklaşık 150-200 saat kendimce tek kişi oynamışımdır. Epic Games ve Steam'de bulunuyor. Oynayan var mı? Beraber oynarız. Genişletmek için tıkla... Ben gelebilirim.
ExE.1 dedi: Bu zamana kadar yaklaşık 150-200 saat kendimce tek kişi oynamışımdır. Epic Games ve Steam'de bulunuyor. Oynayan var mı? Beraber oynarız. Genişletmek için tıkla... Ben gelebilirim.
ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 26 Haziran 2022 #5 MarioMan dedi: Ben gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Gelecekseniz gelebilirsiniz. Fjordur mapinde oynarız.
MarioMan dedi: Ben gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Gelecekseniz gelebilirsiniz. Fjordur mapinde oynarız.