Ark: Survival Evolved arkadaşla oynanmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

memohan9065

Centipat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance 8GB 1600MHz
Ekran kartı
HD7950
Anakart
Sabertooth Z77
İşlemci
i7 3770
Ark yükledim. Arkadaşlarımla giriyordum. Oynadık biraz. Sonra bir anda oyundan attı. Yeniden girmeye çalıştım yok. Yeniden başlattım. O da yok. Ağ hatasından attı ağ ayarlarını resetledim. Yine yok. Oyun açılıyor, serverlar vs. gözüküyor ama Steam arkadaşlarımdan arkadaşıma katılamıyorum...

Arkadaşlar sorunu galiba veya şimdilik çözdüm...ne mi yaptım? Bekledim. Yani ertesi gün açıldı... Ama konuyu çözüldü olarak işaretleyemiyorum yardım :/

Son düzenleme:
Ark yükledim. Arkadaşlarımla giriyordum. Oynadık biraz. Sonra bir anda oyundan attı. Yeniden girmeye çalıştım yok. Yeniden başlattım. O da yok. Ağ hatasından attı ağ ayarlarını resetledim. Yine yok. Oyun açılıyor, serverlar vs. gözüküyor ama Steam arkadaşlarımdan arkadaşıma katılamıyorum...

Arkadaşlar sorunu galiba veya şimdilik çözdüm...ne mi yaptım? Bekledim. Yani ertesi gün açıldı... Ama konuyu çözüldü olarak işaretleyemiyorum yardım :/
Bazn bende yaşıyorum sanrım sv lerideki doluluk yüzünden birbirine yavaş veri gönderiyor vs. bu yüzden uzun süre giremeyince hata falan veriyor biz arkadaşımla bunu özellikle modluda yaşadık (çözüm değil sadece kendi fikrim)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı