samet_263 Femtopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3 3 Ağustos 2020 #1 Benim arkadaşım Epic'den ben stemaden oynuyorum ama birlikte oynayamıyoruz.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 3 Ağustos 2020 #2 Doğru hatırlıyor muyum emin değilim ama sanırsam Epic ve Steam ARK oyuncuları beraber oynayamıyor, başka konular da açıldı aynı konuyla alakalı. Artı 0 Eksi
Doğru hatırlıyor muyum emin değilim ama sanırsam Epic ve Steam ARK oyuncuları beraber oynayamıyor, başka konular da açıldı aynı konuyla alakalı.
KS KS samet_263 Femtopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3 3 Ağustos 2020 #3 nih dedi: Doğru hatırlıyor muyum emin değilim ama sanırsam Epic ve Steam ARK oyuncuları beraber oynayamıyor, başka konular da açıldı aynı konuyla alakalı. Genişletmek için tıkla... şimdi server kiralasak bildiğin bir site varmı Artı 0 Eksi
nih dedi: Doğru hatırlıyor muyum emin değilim ama sanırsam Epic ve Steam ARK oyuncuları beraber oynayamıyor, başka konular da açıldı aynı konuyla alakalı. Genişletmek için tıkla... şimdi server kiralasak bildiğin bir site varmı