nRad Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Ark: Survival Evolved'i tekrarden bilgisayarıma yükledim ayarlarımı yaptım oyuna girdim bir sıkıntı çıkmadı sonra oyunu kapayıp açınca ayarlarımın sürekli sıfırlandığını gördüm bunun sebebi nedir?
Ark: Survival Evolved'i tekrarden bilgisayarıma yükledim ayarlarımı yaptım oyuna girdim bir sıkıntı çıkmadı sonra oyunu kapayıp açınca ayarlarımın sürekli sıfırlandığını gördüm bunun sebebi nedir?
Çözüm 3 3 391065 4 Kasım 2023 nRad dedi: Nasıl çözebilirim yani hocam. Genişletmek için tıkla... Game.ini üzerinde oynama yapıldı mı? O dosyaya sağ tıklayıp bakın salt okunur mu?
nRad dedi: Nasıl çözebilirim yani hocam. Genişletmek için tıkla... Game.ini üzerinde oynama yapıldı mı? O dosyaya sağ tıklayıp bakın salt okunur mu?
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 4 Kasım 2023 #2 O benimde başıma gelmişti. Oyunun ini dosyasında bir değişiklik yapmıştım. Karakter hatası veya boşluk hatası ayarları sıfırlıyordu. Artı 0 Eksi
O benimde başıma gelmişti. Oyunun ini dosyasında bir değişiklik yapmıştım. Karakter hatası veya boşluk hatası ayarları sıfırlıyordu.
KS KS nRad Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 391065 dedi: O benim de başıma gelmişti. Oyunun ini dosyasında bir değişiklik yapmıştım. Karakter hatası veya boşluk hatası ayarları sıfırlıyordu. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözebilirim yani hocam. Artı 0 Eksi
391065 dedi: O benim de başıma gelmişti. Oyunun ini dosyasında bir değişiklik yapmıştım. Karakter hatası veya boşluk hatası ayarları sıfırlıyordu. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözebilirim yani hocam.
Uras_Koç Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 647 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2023 #4 nRad dedi: Nasıl çözebilirim yani hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam üzerinden oynuyorsanız dosyaları doğrulayın. Artı -1 Eksi
nRad dedi: Nasıl çözebilirim yani hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam üzerinden oynuyorsanız dosyaları doğrulayın.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 4 Kasım 2023 #5 nRad dedi: Nasıl çözebilirim yani hocam. Genişletmek için tıkla... Game.ini üzerinde oynama yapıldı mı? O dosyaya sağ tıklayıp bakın salt okunur mu? Artı 0 Eksi Çözüm
nRad dedi: Nasıl çözebilirim yani hocam. Genişletmek için tıkla... Game.ini üzerinde oynama yapıldı mı? O dosyaya sağ tıklayıp bakın salt okunur mu?
KS KS nRad Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #6 391065 dedi: Game. İni üzerinde oynama yapıldı mı? O dosyaya sağ tıklayıp bakın salt okunur mu? Genişletmek için tıkla... Salt okunur tikli değil. Bir oynamada yaptığımı hatırlamıyorum en son 1 yıl önce oynamıştım. Artı 0 Eksi
391065 dedi: Game. İni üzerinde oynama yapıldı mı? O dosyaya sağ tıklayıp bakın salt okunur mu? Genişletmek için tıkla... Salt okunur tikli değil. Bir oynamada yaptığımı hatırlamıyorum en son 1 yıl önce oynamıştım.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 4 Kasım 2023 #7 Config klasöründe GameUserSettings.ini dosyası olmalı. Onu açıp bakın şu başlıkların hepsi var mı? [ServerSettings] [/Script/ShooterGame.ShooterGameUserSettings] [ScalabilityGroups] [SessionSettings] [/Script/Engine.GameSession] Artı 0 Eksi
Config klasöründe GameUserSettings.ini dosyası olmalı. Onu açıp bakın şu başlıkların hepsi var mı? [ServerSettings] [/Script/ShooterGame.ShooterGameUserSettings] [ScalabilityGroups] [SessionSettings] [/Script/Engine.GameSession]
KS KS nRad Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #8 391065 dedi: Config klasöründe GameUserSettings. İni dosyası olmalı. Onu açıp bakın şu başlıkların hepsi var mı? [ServerSettings] [/Script/ShooterGame.ShooterGameUserSettings] [ScalabilityGroups] [SessionSettings] [/Script/Engine.GameSession] Genişletmek için tıkla... Sadece en üstteki var. Artı 0 Eksi
391065 dedi: Config klasöründe GameUserSettings. İni dosyası olmalı. Onu açıp bakın şu başlıkların hepsi var mı? [ServerSettings] [/Script/ShooterGame.ShooterGameUserSettings] [ScalabilityGroups] [SessionSettings] [/Script/Engine.GameSession] Genişletmek için tıkla... Sadece en üstteki var.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 4 Kasım 2023 #9 O zaman eksiklik var. Burada default ve örnek dosya ayarları mevcut. Pingperfect Ltd - Knowledgebase - Ark Survival Evolved | GameUserSettings.ini resets when server is restarted Artı 0 Eksi
O zaman eksiklik var. Burada default ve örnek dosya ayarları mevcut. Pingperfect Ltd - Knowledgebase - Ark Survival Evolved | GameUserSettings.ini resets when server is restarted
KS KS nRad Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #10 391065 dedi: O zaman eksiklik var. Burada default ve örnek dosya ayarları mevcut. Pingperfect Ltd - Knowledgebase - Ark Survival Evolved | GameUserSettings.ini resets when server is restarted Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak savelerime bir şey yapar mı? Artı 0 Eksi
391065 dedi: O zaman eksiklik var. Burada default ve örnek dosya ayarları mevcut. Pingperfect Ltd - Knowledgebase - Ark Survival Evolved | GameUserSettings.ini resets when server is restarted Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak savelerime bir şey yapar mı?