Onimaru Femtopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #1 Ekran kartı Laptop RTX 3050 4gb İşlemci intel core i7 11600H Ark'ı yükledim fakat girişte BattlEye indirirken sürekli bu hata çıkıyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Daha önceki başlıkları inceledim fakat BattlEye'ı silmek ve tekrar yüklemek işe yaramıyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-04-28 111930.png 113,3 KB · Görüntüleme: 133
Ark'ı yükledim fakat girişte BattlEye indirirken sürekli bu hata çıkıyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Daha önceki başlıkları inceledim fakat BattlEye'ı silmek ve tekrar yüklemek işe yaramıyor.
Çözüm JanusYD 3 Mayıs 2023 Senlik değil, sıkıntı Windows 11'de. BattlEye sıkıntı çıkarıyor bir haftadır her oyunda. Çekirdek izolasyonunu kapatınca düzeliyor ama tavsiye etmem.
Senlik değil, sıkıntı Windows 11'de. BattlEye sıkıntı çıkarıyor bir haftadır her oyunda. Çekirdek izolasyonunu kapatınca düzeliyor ama tavsiye etmem.
İ İlyas.vc Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 90 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #2 Oyun dosyalarını doğrulamayı dene Artı 0 Eksi
KS KS Onimaru Femtopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #3 İlyas.vc dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Genişletmek için tıkla... Denemiştim reis işe yaramıyor maalesef, BattlEye Launcher indirmesinde sıkıntı çıkıyor. Nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Artı 0 Eksi
İlyas.vc dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Genişletmek için tıkla... Denemiştim reis işe yaramıyor maalesef, BattlEye Launcher indirmesinde sıkıntı çıkıyor. Nasıl çözüleceğini bilmiyorum.
JanusYD Femtopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #4 Senlik değil, sıkıntı Windows 11'de. BattlEye sıkıntı çıkarıyor bir haftadır her oyunda. Çekirdek izolasyonunu kapatınca düzeliyor ama tavsiye etmem. Artı 1 Eksi Çözüm
Senlik değil, sıkıntı Windows 11'de. BattlEye sıkıntı çıkarıyor bir haftadır her oyunda. Çekirdek izolasyonunu kapatınca düzeliyor ama tavsiye etmem.
KS KS Onimaru Femtopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #5 Eyvallah sağ olasın. Windows 11'den çektiğim kadar başka bir şeyden çekmedim zaten. Tamamen işkence. Artı 0 Eksi
A adamın dibi geldi Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #6 Onimaru dedi: Eyvallah sağ olasın. Windows 11'den çektiğim kadar başka bir şeyden çekmedim zaten. Tamamen işkence. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle be kardeşim 1 aydır kullanıyorum hata üstüne hata bune biçim işletim sistemi. Artı 0 Eksi
Onimaru dedi: Eyvallah sağ olasın. Windows 11'den çektiğim kadar başka bir şeyden çekmedim zaten. Tamamen işkence. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle be kardeşim 1 aydır kullanıyorum hata üstüne hata bune biçim işletim sistemi.