mr.kankilic27 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #1 Selamlar, bende PC ve arkadaşımda Xbox var. Ark Survival Evolved indirdik ancak beraber hikayeye giremiyoruz, bilen biri yardımcı olabilir mi?
Selamlar, bende PC ve arkadaşımda Xbox var. Ark Survival Evolved indirdik ancak beraber hikayeye giremiyoruz, bilen biri yardımcı olabilir mi?
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #2 PvP ya da PvE serverlara mı giremiyorsunuz birlikte? Sadece ikiniz oynayacaksanız server kiralamanız gerekiyor.
PvP ya da PvE serverlara mı giremiyorsunuz birlikte? Sadece ikiniz oynayacaksanız server kiralamanız gerekiyor.
mr.kankilic27 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #3 Cakif dedi: PvP'ya da PvE serverlara mı giremiyorsunuz birlikte? Sadece ikiniz oynayacaksanız server kiralamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır ana menüde ne yapacağımı bilmiyorum beraber campaign oynamak istiyoruz.
Cakif dedi: PvP'ya da PvE serverlara mı giremiyorsunuz birlikte? Sadece ikiniz oynayacaksanız server kiralamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır ana menüde ne yapacağımı bilmiyorum beraber campaign oynamak istiyoruz.
Süleyman14735 Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #4 mr.kankilic27 dedi: Hayır ana menüde ne yapacağımı bilmiyorum beraber campaign oynamak istiyoruz. Genişletmek için tıkla... Çok geç yanıt veriyorum ama bunu youtubede ayrıntılı anlatıyorlar ordana ratırsan karşına direk çıkacaktır.
mr.kankilic27 dedi: Hayır ana menüde ne yapacağımı bilmiyorum beraber campaign oynamak istiyoruz. Genişletmek için tıkla... Çok geç yanıt veriyorum ama bunu youtubede ayrıntılı anlatıyorlar ordana ratırsan karşına direk çıkacaktır.