Yeni üssün deniz kenarında mı? Eğer öyleyse güzel bir hayvan taşıma teknesi ile götürebilirsin.
Diğer bir yöntem de şuan ismi aklıma gelmeyen dinazor en büyük kuş olan üzerine yapı yapabildiğin. Eğer evcilleştirdiysen üzerine büyük bir platform yapıp üstüne tüm hayvanları koy bir tane de ayağına al.
Başka bir seçenekse eğer yapacağın yeni üssün diriltme yerlerine yakınsa hayvanlarını mavi implat yap sonra oralarda dirilt ve getir.
Ark'ı bırakalı çok oldu kusura bakma o yüzden bazı şeylerin isimlerini tam hatırlamıyorum.
Benim en çok kullandığım tekneydi özellikle pvx-c serverlarda. Tekneye 8 tane dinazor kapısı 4 tane de tavan kapağı yapıyorsun uçan kuşlar yukarıya yürüyenler içeriye sırasıyla park ediyorsun tek yapman gereken düzgün sürmek yoksa hepsini suya düşürebilirsin. Ha bir de PC versiyonda geçerli mi bilmiyorum ama mobilde dinoyu en yakın yatağa çağırma var. Yeni üssündeki hariç tüm yatakları kırarsan çağırdığında en yakın yatağa gelir. İçinde eşyalar varsa gider ama.
Tabi gigan varsa eğer onu hiçbir şeyle taşıyamazsın. Mecbur sürücen veya yatağa ışınlıycan.