ARK:Survival Evolved Diskte Ne Kadar Yer Kaplıyor?

Sarp Demir

Hectopat
Daha fazla  
ARK:Survival Evolved'ın şu an kaç GB yer kapladığını söyleyebilir misiniz? Birkaç ay önce bir güncelleme geldi ve güncellemenin %70'i falan bittiğinde diskte 110 GB'ı doldurdu ve güncellemeyi indirmedim, downloading kısmından sildim. ARK şu an bilgisayarımda 70 GB yer kapladığına göre güncelleme indiğinde ARK 180 GB boyutunda olması gerekiyor. Ama bu çok mantıksız. Zaten oyun 60 GB yer istiyor. ARK'ın ne kadar yer kapladığını söyleyebilir misiniz?

ARK:Survival Evolved'ın şu an kaç GB yer kapladığını söyleyebilir misiniz? Birkaç ay önce bir güncelleme geldi ve güncellemenin %70'i falan bittiğinde diskte 110 GB'ı doldurdu ve güncellemeyi indirmedim, downloading kısmından sildim. ARK şu an bilgisayarımda 70 GB yer kapladığına göre güncelleme indiğinde ARK 180 GB boyutunda olması gerekiyor. Ama bu çok mantıksız. Zaten oyun 60 GB yer istiyor. ARK'ın ne kadar yer kapladığını söyleyebilir misiniz?
Tamamıyla 200 GB üzerinde yani Çok FazLa Dikkat indirmek depolamanızı ağlatır 300 varıyo olabilir

Neden 160 GB oldugunu buldum. Oyundeki bedava mapler her biri 25 GB falan yani yeni map indirdiginiz için oyunun dosyası artıyor mapler DLC olark gözüktügü için de indirirken 60 GB olarak gosteriyor.

Ark: Survival Evolved'daki bedava harita DLC'leri de var yüklemenin içerisinde tanesi 25GB gibi bir şey şu anda haritalar 2 part şeklinde gözüküyor Steam'de 50GB'lık ana oyun yüklendikten sonra duraklatacağım ve 100GB'lık haritaları oyunun içerisinden oynamak istediğimde yükleyeceğim sizlerde öyle yapabilirsiniz 2019'da o şekilde mi iniyordu tek part mıydı bilmiyorum ama 2022'de ek haritalar 2. bir part olarak gözüküyor istemez iseniz indirmeye biliyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı