Çözüldü Ark Survival Evolved "fatal error!" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jrsafarici

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Forum olaylarında çok yeniyim başka çare kalmadı. Ark Survival Evolved oyununda nedenini anlayamadığım bir hata alıyorum. Belki buradan bir destek alırım, çözümü bulabilirim. Ne yaptıysam çözüm üretemedim. Öncesinde ciddi FPS kaybı yaşayıp donup oyundan atıyordu. Kendiliğinden o hata düzeldi. Tekrar oynamak istediğimde ise daha ana ekranda serverlara bakarken oyundan atıyor. Hatayı yüklüyorum. Bilen herkesten yardım istiyorum iyi forumlar herkese.

6769C3A9-C194-4FF0-8BFD-B256788BB851.jpeg

Arkadaşlar bu hatayı bileniniz yok mu? Sistem dosyalarında DLL kontrolü, oyun dosyalarından mod silip Steam workshop mod aboneliğinden çıkma, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama kendi bilgim dahilinde yapabileceğim her şeyi yaptım. Belki moderatörlerden birisi birileri yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Israrcı şekilde ikinci mesajı yazdığım için kusura bakmayın ama gerçekten kafama taktığım ve çözmek için her şeyi denediğim bir sorun oldu benim için.

Çözüm
Arkadaşlar bende sorun çözüldü. Henüz tam emin değilim, deneme aşamasındayım. Dün herhangi bir sorun çıkartmadı, bugün de baş ağrıtmazsa sorun çözüldü olarak işaretleyeceğim. Hemen anlatayım size, umarım sizde de çözülür.
Steam / Ayarlar / Oyun içi / Oyun içi sunucu tarayıcı: Azami ping/dakika 250 yaptım. Otomatik(5000) seçiliydi, 250'ye çekince sorun çözüldü. Sadece serverları yavaş döküyor ama oyunu dün akşam saatlerce oynattız. Bugün de sorunsuz oynatırsa çözüldü işaretlerim. Umarım bu sorunu yaşayan herkeste çözülür.
Eğer sorun sizde de çözülürse belirtin ki çözüldü işaretleyelim. Hatayı alanlara bir faydası dokunsun arkadaşlar.
Arkadaşlar problem aynı anlattığım gibi çözüldü. Bende bir daha sorun falan çıkartmadı. Umarım herkeste işe yarar, iyi oyunlar.
Bu hata bende de var fakat çözümünü her siteden aramama rağmen bulamadım.Resmi sitesinde bu sorun ile ilgili yardımcı olabilirler ama benim üst düzey bir İngilizce'm olmadığı için ( :\ ) tam olarak kendim içinde bir fayda sağlayamadım.Eğer İngilizcen iyi ise siteye bakmanda fayda var derim.Bir şey bulur isen banada söylemen beni sevindirir.Teşekkürler.

Bu hata bende de var fakat çözümünü her siteden aramama rağmen bulamadım.Resmi sitesinde bu sorun ile ilgili yardımcı olabilirler ama benim üst düzey bir İngilizce'm olmadığı için ( :\ ) tam olarak kendim içinde bir fayda sağlayamadım.Eğer İngilizcen iyi ise siteye bakmanda fayda var derim.Bir şey bulur isen banada söylemen beni sevindirir.Teşekkürler.
Dediğin gibi kardeşim resmi sitesinden baktım. Yetecek kadar ingilizce ile oradaki çözümlerin her birini denedim yinede çare olmadı. Sistemsel dll eksikliği yada hasar görmüş sistem dosyası disk vs ne ise üzerinde duruyorum her akşam bir şeyler deniyorum ama henüz bi sonuç elde edemedim. Çözüm bulabilirsem tabiki paylaşıp yardımcı olmaya çalışırım.

Aynı hatadan mağdurum bende uzun bir süre önce oynardım. Canım yine dinozor tamelemek istedi fakat girdiğimde bu hatayı aldım. Steamdaki forum bir yabancı şunu diyordu Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Content deki mods dosyasını silin denedim ilk seferde old bayağı oynadım fakat kapatıp açtığımda oyunu aynı tas aynı hamam ....

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    12,2 KB · Görüntüleme: 574
Arkadaşlar bende sorun çözüldü. Henüz tam emin değilim, deneme aşamasındayım. Dün herhangi bir sorun çıkartmadı, bugün de baş ağrıtmazsa sorun çözüldü olarak işaretleyeceğim. Hemen anlatayım size, umarım sizde de çözülür.
Steam / Ayarlar / Oyun içi / Oyun içi sunucu tarayıcı: Azami ping/dakika 250 yaptım. Otomatik(5000) seçiliydi, 250'ye çekince sorun çözüldü. Sadece serverları yavaş döküyor ama oyunu dün akşam saatlerce oynattız. Bugün de sorunsuz oynatırsa çözüldü işaretlerim. Umarım bu sorunu yaşayan herkeste çözülür.
Eğer sorun sizde de çözülürse belirtin ki çözüldü işaretleyelim. Hatayı alanlara bir faydası dokunsun arkadaşlar.
Arkadaşlar problem aynı anlattığım gibi çözüldü. Bende bir daha sorun falan çıkartmadı. Umarım herkeste işe yarar, iyi oyunlar.

Çözüm
Arkadaşlar bende sorun çözüldü henüz tam emin değilim deneme aşamasındayım dün herhangi bir sorun çıkartmadı bugünde baş ağrıtmassa sorun çözüldü olarak işaretleyeceğim hemen anlatayım size umarım sizde de çözülür.
Steam / ayarlar / oyun içi / oyun içi sunucu tarayıcı: Azami ping/dakika 250 yaptım. Otomatik(5000) seçiliydi 250'ye çekince sorun çözüldü sadece serverları yavaş döküyor ama oyunu dün akşam saatlerce oynattız. Bugünde sorunsuz oynatırsa çözüldü işaretlerim. Umarım bu sorunu yaşayan herkeste çözülür.
Eğer sorun sizde de çözülürse belirtinki çözüldü işaretliyelim hatayı alanlara bir faydası dokunsun arkadaşlar.
Arkadaşlar problem aynı anlattığım gibi çözüldü bende bir daha sorun falan çıkartmadı umarım herkeste işe yarar iyi oyunlar.

Abi ben oyunu Epic üzerinden indirdim onu nasıl yapacağım Steam'de kayıtlı değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı