Ark Survival Evolved görüntü bozuluyor

Happyakat79

Decapat
Daha fazla  
Selamlar iyi Sosyaller dilerim. Maalesef oynadığım bilgisayarda Ark Survival Evolved'ı arkadaşımla oynarken görüntü problemi yaşıyorum. Sorunu bir türlü çözemedim. Önerilerinizi bekliyorum.

Ekran Görüntüsü (297).png

Ekran Görüntüsü (298).png

Ekran kartından diye yorumladım kral.

Bende öyle düşünüyorum belki çözebilirim diye geldim zaten gene de teşekkür ederim.

Bu işaretledgim ayarları açıp/fullermisiniz.Düzelmesse dokular ve yeryüzü kaplamasını orta veya yüksek hale getirmeyi deneyin.

Şu an daha iyi fakat oyun bu sefer çok fazla stutter sorunu yaratıyor sanırım sistemim yetmiyor.

Bende öyle düşünüyorum belki çözebilirim diye geldim zaten gene de teşekkür ederim.

Şu an daha iyi fakat oyun bu sefer çok fazla stutter sorunu yaratıyor sanırım sistemim yetmiyor.

Konudan alakasız ama Ark Survival sizce güzel mi? Tek başıma oynarsam zevk alabilirmiym. Bende indirip oynamak istiyorumda.

Konudan alakasız ama Ark Survival sizce güzel mi? Tek başıma oynarsam zevk alabilirmiym. Bende indirip oynamak istiyorumda.

Eğer sisteminiz yeterliyse oldukça güzel oyun gerek mod kütüphanesi gerek sade durumu bence oynanabilecek bir oyun.

RTX 3050 Ti laptop GPU Intel Core i5 12500H 16 GB RAM 3200MHz 1TB SSD.(Monster)

Elbette.

Maalesef sorun çözülmedi ama dikkatimi çeken bir durum var bu sorunu sadece arkadaşımla multiplayer oynarken yaşıyorum(host benim)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı