jQker_qp Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 53 7 Aralık 2024 #1 Ark Survival Evolved bilgisayarda oynamaya yeni başladım Epic Games ten aldım ama sadece island haritasına girebiliyorum. İndirmem gerekiyorsa nasıl indirebilirim?
Ark Survival Evolved bilgisayarda oynamaya yeni başladım Epic Games ten aldım ama sadece island haritasına girebiliyorum. İndirmem gerekiyorsa nasıl indirebilirim?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.971 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #2 Mapler zaten DLC olarak indiriliyor bakın DLC'lerden. Kontrol ettim evet ek paket olarak indiriyorsunuz Epic'te de aynı. Artı 0 Eksi
Mapler zaten DLC olarak indiriliyor bakın DLC'lerden. Kontrol ettim evet ek paket olarak indiriyorsunuz Epic'te de aynı.
KS KS jQker_qp Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 53 7 Aralık 2024 #3 DaisakuKuze dedi: Mapler zaten DLC olarak indiriliyor bakın DLC'lerden. Kontrol ettim evet ek paket olarak indiriyorsunuz Epic'te de aynı. Genişletmek için tıkla... DLC ve ye girdiğimde indirme seçeneği gelmiyor ne yapmam gerek. Artı 0 Eksi
DaisakuKuze dedi: Mapler zaten DLC olarak indiriliyor bakın DLC'lerden. Kontrol ettim evet ek paket olarak indiriyorsunuz Epic'te de aynı. Genişletmek için tıkla... DLC ve ye girdiğimde indirme seçeneği gelmiyor ne yapmam gerek.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.971 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #4 Hocam arama kısmına Ark yazıp arattıgımda çıkıyor bende mapler. Artı 0 Eksi