lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 İndireceğim de HDD'de çalışır mı? SSD'de yer yok.
Çözüm Damon Salvatore 4 Nisan 2025 lusie dedi: WD20EZBX kullanıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... WD Blue ile uzun yükleme ekranları dışında sorun yaşamazsınız muhtemelen.
lusie dedi: WD20EZBX kullanıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... WD Blue ile uzun yükleme ekranları dışında sorun yaşamazsınız muhtemelen.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.959 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 Evet çalışır. Sadece uzun bekleme süreleri ve eğer HDD gerçekten kötüyse kaplamaların geç yüklenmesi gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Evet çalışır. Sadece uzun bekleme süreleri ve eğer HDD gerçekten kötüyse kaplamaların geç yüklenmesi gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.
KS KS lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 Damon Salvatore dedi: Evet çalışır. Sadece uzun bekleme süreleri ve eğer HDD gerçekten kötüyse kaplamaların geç yüklenmesi gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... WD20EZBX kullanıyorum hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: Evet çalışır. Sadece uzun bekleme süreleri ve eğer HDD gerçekten kötüyse kaplamaların geç yüklenmesi gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... WD20EZBX kullanıyorum hocam.
gserkon Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #4 Bir sorun olmaz ama HDD kaynaklı biraz daha yavaş çalışabilir SSD'ye göre. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.959 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #5 lusie dedi: WD20EZBX kullanıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... WD Blue ile uzun yükleme ekranları dışında sorun yaşamazsınız muhtemelen. Artı 0 Eksi Çözüm
lusie dedi: WD20EZBX kullanıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... WD Blue ile uzun yükleme ekranları dışında sorun yaşamazsınız muhtemelen.
KS KS lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #6 Damon Salvatore dedi: WD blue ile uzun yükleme ekranları dışında sorun yaşamazsınız muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: WD blue ile uzun yükleme ekranları dışında sorun yaşamazsınız muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.