Ark Survival Evolved için arkadaş

cemillothbrok

Hectopat
Daha fazla  
Ark oynamak istiyorum ama arkadaşlarımın sistemi çöp olduğu için onlarla oynayamıyorum. Tek başıma girince oyunda yapmak istediğim hiç ama hiçbir şey olmuyor. Yaşım 14 Discord: Leosya#3759 benim de PC'm o kadar iyi değil düşük ayarlarda 60FPS 80FPS falan alıyorum. PvP deneyimim yok Survival biliyorum sadece. Umarım güzel arkadaşlıklar kurarız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Perşembe günü girebiliriz. Online oynuyorum. Steam sürümü ve Epic sürümü var. Modlu oynuyabiliriz. 400+ saatim var. Çok küfür etmiyorsan sıkıntı çıkmaz.

Buradan karar verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Benim Steam'de var arkadaşlar oradan oynasak daha iyi şu LGS bitsin oynamaya başlarız yani 1 haftaya oyunları hepimiz indirelim. 4 kişi oynarız böylelikle.

"Bazı" Server'larda cross özelliği var sadece. Ve Steam üzerinden oynayınca, modlu serverlarada girebiliyorsunuz.

Aynen. Ben de o yüzden Steam'den oynayalım diyorum. Modlu oynamak iyi ama tek biz olalım. Yani bizden başkaları olmasın kendimiz sunucu kuralım. Ama ben kurmasam daha iyi çünkü PC'si en kötü benimkidir büyük ihtimalle. Bir de sürekli açamayacağım için serverı kötü olur yani. Server satın almayı falan düşünürseniz bana pek fark etmez. Bu arada bir Discord sunucusu kursak sorun olmaz bence. Yani para aktarabilirim kartım var.
Ee bu arada ben şu anda bir Discord sunucusu kuruyorum buradaki herkes bana istek atmış olması lazım. Hepimiz bir gelelim rahatça hallederiz. Ben alıyorum sizi kendinizi arkadaş eklersiniz.

Kendi sunucumuzda olmak çok sıkıcı öncelikle. Bir tribe var benim ama daha harita belli değil. En iyisi modsuz, cross ve PvP olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…