ARK: Survival Evolved için bütün yaratıklar bir haritada nasıl yapılır?

sShasron

Decapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, Ark'ta yaklaşık 1200 saati kadar bir süresi olan bir oyuncuyum, artık TR serverleri neredeyse bittiği için tek başıma oynamak istiyorum fakat artık Ragnarok mapinde yapabilecek bir şey bulamayacak seviyedeyim. Sizden isteğim şu, yaklaşık bir sene falan önce bir TR serverinde oynarken bir mod dikkatimi çekmişti, Ark Ragnarok mapinde normalde olmayan yaratıklar vardı (Meawing, Shadowmane, Ve daha da fazla birkaç yaratık.) Şahsen ne olduğunu bilmediğim yaratıkları evcilleştirmeye çalışmak beni oyundaki ilk günlerime götürmüştü, bu modu ne kadar arasamda net bir sonuç bulamadım, bu mod ile ilgili bir bilgisi olan veya Ragnarok mapine nasıl farklı yaratıklar ekleyebileceğimi bilen birisi kafamdaki soruları götürürse çok sevinirim.

Bildiğim kadarıyla CROSS modları bunu yapıyor. Misal, Cross Extinction halihazırda oynadığınız haritaya Extinction yaratıklarını da spawnlıyor. Ama çok çökme yaratıyordu eskiden bu modlar. O yüzden CROSS modlarını kullanacaksanız (hala duruyorlarsa tabii) dikkatli olun, kayıtlı oyunlarınızı vs yedekleyin mutlaka.

O yüzden benim iki farklı önerim var.

Lost Island : Muhteşem sayılabilecek bir haritadır. Oyunu download ederken zaten seçenek sunar size bu harita da indirilsin mi diye. Fanlar tarafından yapılmış ancak ARK yapımcıları tarafından kabul edilip resmi içerik haline gelmiştir. Çok çok fazla sayıda ve çeşitlilikte yaratık vardır. Managarmr'dan tutun, Wyvern'e, Basilisk'e Golem'e kadar yani...

Island Extension CIE : Bu da Steam Atölye'de bulabileceğiniz bir moddur. Island haritası için genişleme modu gibi bir şey olarak düşünebilirsiniz. Neredeyse her biyomdan her yaratığı eklemişler. Şahsen denemedim ama çok fazla topluluk sunucusu kullanıyor bu modu. Düzenli olarak da güncelliyorlar bildiğim kadarıyla atölyede bu modu.

Teşekkürler hocam benim Ragnarok oynama sebebim artık mapi bayağı bir biliyorum, nerede ne çıkar, hangi dinazorlar nerede spawn olur bunların hepsini bilmem ve oyundaki tüm biomları içeren bir map olmasından kaynaklı, eğer Lost Island'ın gerçekten iyi olduğunu düşünüyorsan bir şans verebilirim belki.

Lost Island pek çok yönden Ragnarok'a benziyor. Tıpkı Ragnarok gibi biyomlar ayrılıyor, haritanın güneyi çöl iken ortası kar-kış biyomu mesela. Sol tarafı Wyvern ve bilimum basilisk, titan, giga vb zor yaratıklara ev sahipliği yapıyor.

Ben de sizin gibi çok uzun zaman Ragnarok'tan vazgeçememiştim. Çok derli toplu, güzel bir haritaydı çünkü. Sonra Lost Island'a geçtim ve yabancılık çekmedim hiç. O açıdan önerdim size de. Ragnarok oynayan birisi, o haritanın düzenine alıştıktan sonra diğer haritalara alışamıyor çünkü, farkındayım

Lost Island'ı Ragnarok v 2.0 gibi hissettim ben oynadığım süre boyunca.

Teşekkürler hocam, kesinlikle bir bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…