Zamanında oyun portaldan görüp 50 veya 60 liraya almıştım, GT630M oynatır diye düşünüyordum bilgisayar değil mi sonuçta o günden beri Steam kütüphanemde durur PC oynatırsa indireyim. Oyunu açmaya çalıştığımda bilgisayar
Heyt be en zevkli oyun zamanlarımın geçtiği zamanlardı ARK'ı oynadığım zamanlar, 1,5 sene oynayıp 800 saat civarı kasmıştım. Okulda bile eve gidip ne yapacağımı düşünüyordum. Tekrar başlayasım var ama ayıracak vaktim yok maalesef okuldu oydu buydu.
0.5 FPS var ise öyle alıyordum. GeForce NOW için modemim olmadığı için de çözünürlük 480p idi silah üretmek için metal topladım 9 tane internet düzelince bir baktım 98 metal istiyor.
Ben bu oyunu bedavaya almıştım sonra Steam'de de bedava oldu orada da aldım iki platformda toplam 300-400 saatim vardır yeni oyununu aldım Ark Survival ascended abi oyun çok öötü rezalet 400-500 TL aldım oynarken gözlerim ağrıyor renkler o kadar kötü grafikler desen tamam güzel ama göz yoruyor optimizasyon desen yerlerde. Eskisi alınır ama yenisi alınmaz.
Ben bu oyunu bedavaya almıştım sonra Steam'de de bedava oldu orada da aldım iki platformda toplam 300-400 saatim vardır yeni oyununu aldım Ark Survival ascended abi oyun çok öötü rezalet 400-500 TL aldım oynarken gözlerim ağrıyor renkler o kadar kötü grafikler desen tamam güzel ama göz yoruyor optimizasyon desen yerlerde. Eskisi alınır ama yenisi alınmaz.
Ya tabii ki de ama baktınız zaman gerçekten şu an kötü yani çoğu kişi için değildir çünkü öznel bir şey bu ama renk temalarıdır faln filan çok göz yoruyor.