Quadron Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, bundan 1 sene önce falan Ark oynamıştım ama daha sonra sıkılıp sildim. Bugün tekrar indirdim ama bütün Save gitmiş. Save dosyası başka bir yerde olabilir mi yoksa cidden Save çöp mü oldu? Oyun orijinal.
Arkadaşlar, bundan 1 sene önce falan Ark oynamıştım ama daha sonra sıkılıp sildim. Bugün tekrar indirdim ama bütün Save gitmiş. Save dosyası başka bir yerde olabilir mi yoksa cidden Save çöp mü oldu? Oyun orijinal.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 9 Haziran 2021 #2 Belgelerimde yok mu?
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #3 Sıkılıp silince tüm kalıntılar silineceği için belki orası da silinmiştir.
eNyzii1 Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 309 Yer İstanbul Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 Normalde gitmemiş olması gerek format attınız mı ya da onun gibi birşey.
Quadron Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #5 Shaw Dickerson dedi: Belgelerimde yok mu? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım ama orda da yok. eNyzii1 dedi: Normalde gitmemiş olması gerek format attınız mı ya da onun gibi birşey. Genişletmek için tıkla... Yok hiç format atmadım. 381258 dedi: Sıkılıp silince tüm kalıntılar silineceği için belki orası da silinmiştir. Genişletmek için tıkla... Geri almanın bir yolu yokmu yani
Shaw Dickerson dedi: Belgelerimde yok mu? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım ama orda da yok. eNyzii1 dedi: Normalde gitmemiş olması gerek format attınız mı ya da onun gibi birşey. Genişletmek için tıkla... Yok hiç format atmadım. 381258 dedi: Sıkılıp silince tüm kalıntılar silineceği için belki orası da silinmiştir. Genişletmek için tıkla... Geri almanın bir yolu yokmu yani