402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Bu ekranda taş kazma yapacağım, sol tıkladım hiçbir şey olmadı. Sağ tıkladım yine olmadı. Nasıl craft edeceğim eşyayı. Not: Gereken tüm malzemeleri topladım. Dosya Ekleri ARK_ Survival Evolved 9.06.2021 18_22_26 (2).png 344,5 KB · Görüntüleme: 689
Bu ekranda taş kazma yapacağım, sol tıkladım hiçbir şey olmadı. Sağ tıkladım yine olmadı. Nasıl craft edeceğim eşyayı. Not: Gereken tüm malzemeleri topladım.
Çözüm 402318 9 Haziran 2021 Zurnadürüm dedi: V tuşu olması lazımdı. Açılmazsa I ile envantere girip yukarıda olan kısımdan sekme değiştirmek de aynı işi görüyor. Kazmaya tıklayacaksın, sonra envantere geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum ama gelmiyor. Sorunu çözdüm. Üretim kısmına gelip tıklamak gerekiyormuş.
Zurnadürüm dedi: V tuşu olması lazımdı. Açılmazsa I ile envantere girip yukarıda olan kısımdan sekme değiştirmek de aynı işi görüyor. Kazmaya tıklayacaksın, sonra envantere geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum ama gelmiyor. Sorunu çözdüm. Üretim kısmına gelip tıklamak gerekiyormuş.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #2 I ya da V tuşuna bas, orada var. Eğer gözükmüyorsa engramlardan kontrol et, açılmamışsa o seviye engram puanıyla aç. Artı 0 Eksi
I ya da V tuşuna bas, orada var. Eğer gözükmüyorsa engramlardan kontrol et, açılmamışsa o seviye engram puanıyla aç.
KS KS 402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #3 Zurnadürüm dedi: I ya da V tuşuna bas, orada var. Eğer gözükmüyorsa engramlardan kontrol et, açılmamışsa o seviye engram puanıyla aç. Genişletmek için tıkla... Açıldı. Ben sadece craft etme tuşunu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: I ya da V tuşuna bas, orada var. Eğer gözükmüyorsa engramlardan kontrol et, açılmamışsa o seviye engram puanıyla aç. Genişletmek için tıkla... Açıldı. Ben sadece craft etme tuşunu bilmiyorum.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 402318 dedi: Açıldı. Ben sadece craft etme tuşunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... V tuşu olması lazımdı. Açılmazsa I ile envantere girip yukarıda olan kısımdan sekme değiştirmek de aynı işi görüyor. Kazmaya tıklayacaksın, sonra envantere geliyor zaten. Artı 0 Eksi
402318 dedi: Açıldı. Ben sadece craft etme tuşunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... V tuşu olması lazımdı. Açılmazsa I ile envantere girip yukarıda olan kısımdan sekme değiştirmek de aynı işi görüyor. Kazmaya tıklayacaksın, sonra envantere geliyor zaten.
KS KS 402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #5 Zurnadürüm dedi: V tuşu olması lazımdı. Açılmazsa I ile envantere girip yukarıda olan kısımdan sekme değiştirmek de aynı işi görüyor. Kazmaya tıklayacaksın, sonra envantere geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum ama gelmiyor. Sorunu çözdüm. Üretim kısmına gelip tıklamak gerekiyormuş. Son düzenleme: 9 Haziran 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Zurnadürüm dedi: V tuşu olması lazımdı. Açılmazsa I ile envantere girip yukarıda olan kısımdan sekme değiştirmek de aynı işi görüyor. Kazmaya tıklayacaksın, sonra envantere geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum ama gelmiyor. Sorunu çözdüm. Üretim kısmına gelip tıklamak gerekiyormuş.