Servet cn Decapat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #1 GPU'mun performansı kötü olduğu için Ark'ı eski sürümlerde oynamaya karar verdim, nasıl yapacağım? Beta erişim kodu diye bir şey varmış nedir o?
GPU'mun performansı kötü olduğu için Ark'ı eski sürümlerde oynamaya karar verdim, nasıl yapacağım? Beta erişim kodu diye bir şey varmış nedir o?
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #2 Servet cn dedi: GPU'mun performansı kötü olduğu için Ark'ı eski sürümlerde oynamaya karar verdim, nasıl yapacağım? Beta erişim kodu diye bir şey varmış nedir o? Genişletmek için tıkla... Tahminimce yapabileceğin tek şey eski sürüm bir crack bulman ama crack oyun desteklemiyoruz hiçbir zaman veya PixArk diye oyun var bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Servet cn dedi: GPU'mun performansı kötü olduğu için Ark'ı eski sürümlerde oynamaya karar verdim, nasıl yapacağım? Beta erişim kodu diye bir şey varmış nedir o? Genişletmek için tıkla... Tahminimce yapabileceğin tek şey eski sürüm bir crack bulman ama crack oyun desteklemiyoruz hiçbir zaman veya PixArk diye oyun var bakabilirsin.