P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Soru başlıkta. Videolarını beğendim ama bir de oynayandan yorum alayım dedim. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
SelimAkoguz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 1.242 Çözümler 1 Yer Selim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Selim 1 Haziran 2021 #2 Güzel bir bilgisayarınız varsa bence güzel oyun. Arkadaşlarla oynamak eğlenceli olabilir.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Haziran 2021 #3 Kötü, küçücük hayvana 20 kere yumruk attım bi' kere arkasına geçtim diye öldüm.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #4 Güzel oyun lakin sisteminizin ve sabrınızın iyi olması gerekiyor. Birden basenize bir dinozor dalıp emeklerinizi boşa çıkarabilir.
Güzel oyun lakin sisteminizin ve sabrınızın iyi olması gerekiyor. Birden basenize bir dinozor dalıp emeklerinizi boşa çıkarabilir.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #5 SelimAkoguz dedi: Güzel bir bilgisayarınız varsa bence güzel oyun. Arkadaşlarla oynamak eğlenceli olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistem yetiyormu? 8GB RAM 2Gb ekran kartı 3.1 GHZ Cakif dedi: Güzel oyun lakin sisteminizin ve sabrınızın iyi olması gerekiyor. Birden basenize bir dinozor dalıp emeklerinizi boşa çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam merak etmeyin neredeyse tüm Survival oyunlarında sabır gerekiyor ve ben Survival oyunlarına bayılırım. yaagzrmkc dedi: Kötü, küçücük hayvana 20 kere yumruk attım bi' kere arkasına geçtim diye öldüm. Genişletmek için tıkla... Hocam balta ve benzeri aletler olduğunu duydum sanırım onlarla daha kolay yapılıyor.
SelimAkoguz dedi: Güzel bir bilgisayarınız varsa bence güzel oyun. Arkadaşlarla oynamak eğlenceli olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistem yetiyormu? 8GB RAM 2Gb ekran kartı 3.1 GHZ Cakif dedi: Güzel oyun lakin sisteminizin ve sabrınızın iyi olması gerekiyor. Birden basenize bir dinozor dalıp emeklerinizi boşa çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam merak etmeyin neredeyse tüm Survival oyunlarında sabır gerekiyor ve ben Survival oyunlarına bayılırım. yaagzrmkc dedi: Kötü, küçücük hayvana 20 kere yumruk attım bi' kere arkasına geçtim diye öldüm. Genişletmek için tıkla... Hocam balta ve benzeri aletler olduğunu duydum sanırım onlarla daha kolay yapılıyor.
SelimAkoguz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 1.242 Çözümler 1 Yer Selim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Selim 1 Haziran 2021 #6 PhycoBatM dedi: Hocam bu sistem yetiyormu? 8GB RAM 2Gb ekran kartı 3.1 GHZ Genişletmek için tıkla... İsimlerini yazarsanız daha iyi olur ama bu bilgilerle bakınca zevk vermez gibi gözüküyor.
PhycoBatM dedi: Hocam bu sistem yetiyormu? 8GB RAM 2Gb ekran kartı 3.1 GHZ Genişletmek için tıkla... İsimlerini yazarsanız daha iyi olur ama bu bilgilerle bakınca zevk vermez gibi gözüküyor.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #7 SelimAkoguz dedi: İsimlerini yazarsanız daha iyi olur ama bu bilgilerle bakınca zevk vermez gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oynatsın yeter.
SelimAkoguz dedi: İsimlerini yazarsanız daha iyi olur ama bu bilgilerle bakınca zevk vermez gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oynatsın yeter.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #8 PhycoBatM dedi: Hocam oynatsın yeter. Genişletmek için tıkla... Parçaları tam yaz ARK fazla sistem istiyor.
PhycoBatM dedi: Hocam oynatsın yeter. Genişletmek için tıkla... Parçaları tam yaz ARK fazla sistem istiyor.
H |-Hakan-| Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 680 Çözümler 4 1 Haziran 2021 #9 Bağımlılık yapıyor(aşırı derecede).yaklaşık 3000 saat oynamam var.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #10 Cakif dedi: Parçaları tam yaz Ark fazla sistem istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocalarım Ark Survival Evolved'e sistemim yeter mi? 8 GB RAM. AMD A9-9420 3.00 GHz. AMD Radeon R5 m420.
Cakif dedi: Parçaları tam yaz Ark fazla sistem istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocalarım Ark Survival Evolved'e sistemim yeter mi? 8 GB RAM. AMD A9-9420 3.00 GHz. AMD Radeon R5 m420.