G Giorno4554 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #1 Ark Survival'ı mobilden çok oynamışlığım var. PC de ise 15-20 saatim var. Tek başıma canım sıkılıyor, oyunu Epic'ten aldım oynayacak varsa güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2025
Ark Survival'ı mobilden çok oynamışlığım var. PC de ise 15-20 saatim var. Tek başıma canım sıkılıyor, oyunu Epic'ten aldım oynayacak varsa güzel olur.
Efezilla Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 646 Çözümler 5 Yer Muğla 25 Mayıs 2025 #2 Oynayabiliriz hocam.
furkidede Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #3 Oynayabiliriz
G Giorno4554 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #4 furkidede dedi: Oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ne zaman istersen oynayabiliriz.
furkidede Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #5 DC: ufbe. İndirmeye koyuyum akşam, yarın oynayabiliriz. Discord'dan eklendiğinde nereden eklediğini yazarsan güzel olur kardeşim.
DC: ufbe. İndirmeye koyuyum akşam, yarın oynayabiliriz. Discord'dan eklendiğinde nereden eklediğini yazarsan güzel olur kardeşim.
G Giorno4554 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #6 furkidede dedi: DC: Ufbe. İndirmeye koyuyum akşam, yarın oynayabiliriz. Discord'dan eklendiğinde nereden eklediğini yazarsan güzel olur kardeşim. Genişletmek için tıkla... Kanka daha önce oynamışlığın var mı bir de yaşın kaç.
furkidede dedi: DC: Ufbe. İndirmeye koyuyum akşam, yarın oynayabiliriz. Discord'dan eklendiğinde nereden eklediğini yazarsan güzel olur kardeşim. Genişletmek için tıkla... Kanka daha önce oynamışlığın var mı bir de yaşın kaç.
furkidede Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #7 Giorno4554 dedi: Kanka daha önce oynamışlığın var mı bir de yaşın kaç. Genişletmek için tıkla... Evet daha önce oynadım mobilde bitirmiştim PC de arkadaş bulamadım oynamadım o yüzden aynı ama her şeyi, yaşım 28 uyarsa oynarız yoksa sorun değil.
Giorno4554 dedi: Kanka daha önce oynamışlığın var mı bir de yaşın kaç. Genişletmek için tıkla... Evet daha önce oynadım mobilde bitirmiştim PC de arkadaş bulamadım oynamadım o yüzden aynı ama her şeyi, yaşım 28 uyarsa oynarız yoksa sorun değil.
G Giorno4554 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #8 furkidede dedi: Evet daha önce oynadım mobilde bitirmiştim PC de arkadaş bulamadım oynamadım o yüzden aynı ama her şeyi, yaşım 28 uyarsa oynarız yoksa sorun değsık. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil de benim yaş 16
furkidede dedi: Evet daha önce oynadım mobilde bitirmiştim PC de arkadaş bulamadım oynamadım o yüzden aynı ama her şeyi, yaşım 28 uyarsa oynarız yoksa sorun değsık. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil de benim yaş 16
furkidede Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #9 Olsun sorun yok.
G Giorno4554 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #10 furkidede dedi: Olsun sorun yok. Genişletmek için tıkla... Abi bir de Discord'da erisim engeli var ya vpyn tarzı seylerde indirmek istemiyorum Skype falan olmaz mı?
furkidede dedi: Olsun sorun yok. Genişletmek için tıkla... Abi bir de Discord'da erisim engeli var ya vpyn tarzı seylerde indirmek istemiyorum Skype falan olmaz mı?