Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #1 Ark: Survival Evolved oyun arkadaşı arıyorum. Oyuna 3 hafta önce başladım.
excelunce123 Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #2 Hala oynuyorsan berbaer oynayabiliriz yaş 16 ama çok bilmiyorum.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #3 excelunce123 dedi: Hala oynuyorsan beraber oynayabiliriz yaş 16 ama çok bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an oynamıyorum yakın zamanda başlarım tekrardan. Eren_#4731.
excelunce123 dedi: Hala oynuyorsan beraber oynayabiliriz yaş 16 ama çok bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an oynamıyorum yakın zamanda başlarım tekrardan. Eren_#4731.
excelunce123 Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #4 Emzik dedi: Şu an oynamıyorum yakın zamanda başlarım tekrardan. Eren_#4731. Genişletmek için tıkla... tamam ekliyorum nickim nıgY4S.
Emzik dedi: Şu an oynamıyorum yakın zamanda başlarım tekrardan. Eren_#4731. Genişletmek için tıkla... tamam ekliyorum nickim nıgY4S.
T Taulon Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #5 Emzik dedi: Şu an oynamıyorum yakın zamanda başlarım tekrardan. Eren_#4731. Genişletmek için tıkla... Başladıysan beraber oynayabiliriz 1K saatim var oyunda.
Emzik dedi: Şu an oynamıyorum yakın zamanda başlarım tekrardan. Eren_#4731. Genişletmek için tıkla... Başladıysan beraber oynayabiliriz 1K saatim var oyunda.
Ş şükrü can şahin Femtopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #6 Taulon dedi: Başladıysan beraber oynayabiliriz 1K saatim var oyunda. Genişletmek için tıkla... Kanka beraber oynayalımmı ben az çok biliyorum 80 saatim var PvE map fark etmez genesisler harici.
Taulon dedi: Başladıysan beraber oynayabiliriz 1K saatim var oyunda. Genişletmek için tıkla... Kanka beraber oynayalımmı ben az çok biliyorum 80 saatim var PvE map fark etmez genesisler harici.
T Tahir efe Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #7 Taulon dedi: Başladıysan beraber oynayabiliriz 1K saatim var oyunda. Genişletmek için tıkla... Hala oynuyorsan gel beraber oynayalım reis oynayacak adam arıyorum bende. şükrü can şahin dedi: Kanka beraber oynayalımmı ben az çok biliyorum 80 saatim var PvE map fark etmez genesisler harici. Genişletmek için tıkla... Tahir efe dedi: Hala oynuyorsan gel beraber oynayalım reis oynayacak adam arıyorum bende. Genişletmek için tıkla... .
Taulon dedi: Başladıysan beraber oynayabiliriz 1K saatim var oyunda. Genişletmek için tıkla... Hala oynuyorsan gel beraber oynayalım reis oynayacak adam arıyorum bende. şükrü can şahin dedi: Kanka beraber oynayalımmı ben az çok biliyorum 80 saatim var PvE map fark etmez genesisler harici. Genişletmek için tıkla... Tahir efe dedi: Hala oynuyorsan gel beraber oynayalım reis oynayacak adam arıyorum bende. Genişletmek için tıkla... .
M MarioMan Femtopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #8 Ben de gelebilirim isterseniz. Discord'um MarioMan#1369. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2022