DedeYita Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 986 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Antalya, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #11 HAMZA KAYAYURT dedi: Hala oynuyor musunuz? Size uyarsa gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef artık oynamıyoruz.
HAMZA KAYAYURT dedi: Hala oynuyor musunuz? Size uyarsa gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef artık oynamıyoruz.
Egid Dikmen Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Pro 16" M1 Pro Silver Cinsiyet Erkek Meslek Ağa/Paşa 29 Temmuz 2020 #12 HAMZA KAYAYURT dedi: Hala oynuyor musunuz? Size uyarsa gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben halen oynuyorum (The island ve Scorthed Earth).
HAMZA KAYAYURT dedi: Hala oynuyor musunuz? Size uyarsa gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben halen oynuyorum (The island ve Scorthed Earth).
HAMZA KAYAYURT Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 32 30 Temmuz 2020 #13 İstersen girebiliriz beraber ama tam Online girmeyi bilmiyorum. Epic Games'den ücretsiz almıştım bir de.
İstersen girebiliriz beraber ama tam Online girmeyi bilmiyorum. Epic Games'den ücretsiz almıştım bir de.
S sarah Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 241 26 Kasım 2020 #14 Egid Dikmen dedi: Ben halen oynuyorum (The island ve Scorthed Earth). Genişletmek için tıkla... Epic ve Steamden açınca oluyor mu denemeli miyiz? Bende Epicten almıştım oyunu.
Egid Dikmen dedi: Ben halen oynuyorum (The island ve Scorthed Earth). Genişletmek için tıkla... Epic ve Steamden açınca oluyor mu denemeli miyiz? Bende Epicten almıştım oyunu.
DedeYita Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 986 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Antalya, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #15 @sarah İnternet sunucusunda sıkıntısız girebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama yerel sunucu açınca Epic ile Steam beraber oynayabilir mi? Hiç bilmiyorum.
@sarah İnternet sunucusunda sıkıntısız girebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama yerel sunucu açınca Epic ile Steam beraber oynayabilir mi? Hiç bilmiyorum.
S sarah Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 241 27 Kasım 2020 #16 DedeYita dedi: @sarah İnternet sunucusunda sıkıntısız girebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama yerel sunucu açınca Epic ile Steam beraber oynayabilir mi? Hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Siz oyunu saldınız değil mi?
DedeYita dedi: @sarah İnternet sunucusunda sıkıntısız girebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama yerel sunucu açınca Epic ile Steam beraber oynayabilir mi? Hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Siz oyunu saldınız değil mi?
DedeYita Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 986 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Antalya, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #17 sarah dedi: Siz oyunu saldınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Şu an oyun bilgisayarımda yüklü ama fazla oynamıyorum.
sarah dedi: Siz oyunu saldınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Şu an oyun bilgisayarımda yüklü ama fazla oynamıyorum.
S sarah Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 241 27 Kasım 2020 #18 DedeYita dedi: Şu an oyun bilgisayarımda yüklü ama fazla oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Neyse zaten bizde sildik oyunu sunucu işini halledemediğimiz için
DedeYita dedi: Şu an oyun bilgisayarımda yüklü ama fazla oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Neyse zaten bizde sildik oyunu sunucu işini halledemediğimiz için
DedeYita Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 986 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Antalya, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #19 sarah dedi: Neyse zaten bizde sildik oyunu sunucu işini halledemediğimiz için Genişletmek için tıkla... Bana sorsaydınız yardımcı olurdum.
sarah dedi: Neyse zaten bizde sildik oyunu sunucu işini halledemediğimiz için Genişletmek için tıkla... Bana sorsaydınız yardımcı olurdum.
S sarah Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 241 28 Kasım 2020 #20 DedeYita dedi: Bana sorsaydınız yardımcı olurdum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Ama bizim sorunumuz EPİC kaynaklı. yerel sunucu kurduğumda arkadaşlarım katılamıyordu. Oyunun kendi serverlarında da oynanmıyordu çünkü diğer insanlar direkt öldürüyordu bizleri. Çözümünü baya araştırdık ama yok maalesef.
DedeYita dedi: Bana sorsaydınız yardımcı olurdum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Ama bizim sorunumuz EPİC kaynaklı. yerel sunucu kurduğumda arkadaşlarım katılamıyordu. Oyunun kendi serverlarında da oynanmıyordu çünkü diğer insanlar direkt öldürüyordu bizleri. Çözümünü baya araştırdık ama yok maalesef.