LegendStyle Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 176 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #1 Merhabalar Ark Survival Evolved oynamak istiyorum kardeşim ben uyurken indirmiş ve oynamış fakat onun Save'ini başka bir yere koyup yeni Save oluşturacağım ama Save dosyası nerede bilmiyorum. Yardımcı olacak var mı?
Merhabalar Ark Survival Evolved oynamak istiyorum kardeşim ben uyurken indirmiş ve oynamış fakat onun Save'ini başka bir yere koyup yeni Save oluşturacağım ama Save dosyası nerede bilmiyorum. Yardımcı olacak var mı?
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 5 Haziran 2020 #2 Kardeşiniz Ark: Survival Evolved oyununu nereden indirdi? Artı 0 Eksi
RaZe. Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #3 Oyununuz orijinal mi? Crackliyse farklı bir çözümü vardı o olayın. Artı 0 Eksi
KS KS LegendStyle Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 176 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #4 Orjinal d ye indirdim RaZe. dedi: Oyununuz orijinal mi? Crackliyse farklı bir çözümü vardı o olayın. Genişletmek için tıkla... Orjinal unnamedington dedi: Kardeşiniz Ark: Survival Evolved oyununu nereden indirdi? Genişletmek için tıkla... D ye indirdim Artı 0 Eksi
Orjinal d ye indirdim RaZe. dedi: Oyununuz orijinal mi? Crackliyse farklı bir çözümü vardı o olayın. Genişletmek için tıkla... Orjinal unnamedington dedi: Kardeşiniz Ark: Survival Evolved oyununu nereden indirdi? Genişletmek için tıkla... D ye indirdim