Yunus Eren Orhan Picopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #1 Ark: Survival Evolved Shift+Tab arayüzünden arkadaşıma katılmak istediğimde yükleme ekranı gelmiyor ve zaman aşımı hatası alıyorum.
Ark: Survival Evolved Shift+Tab arayüzünden arkadaşıma katılmak istediğimde yükleme ekranı gelmiyor ve zaman aşımı hatası alıyorum.
Çözüm Yunus Eren Orhan 28 Mayıs 2021 aa12 dedi: Arkadaşınız sunucunun ismini size versin. Arama kısmından arayıp deneyin. Yerel sunucularda açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladım ve sorun çözüldü.
aa12 dedi: Arkadaşınız sunucunun ismini size versin. Arama kısmından arayıp deneyin. Yerel sunucularda açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladım ve sorun çözüldü.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 28 Mayıs 2021 #2 Oyun içi sunucular var gailba aynı sunucuya girmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Mayıs 2021 #3 Arkadaşınız sunucunun ismini size versin. Arama kısmından arayıp deneyin. beyemirs dedi: Oyun içi sunucular var gailba aynı sunucuya girmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yerel sunucularda açılabiliyor. Artı 0 Eksi
Arkadaşınız sunucunun ismini size versin. Arama kısmından arayıp deneyin. beyemirs dedi: Oyun içi sunucular var gailba aynı sunucuya girmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yerel sunucularda açılabiliyor.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 28 Mayıs 2021 #4 aa12 dedi: Arkadaşınız sunucunun ismini size versin. Arama kısmından arayıp deneyin. Yerel sunucularda açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Paralı diye biliyorum. Artı 0 Eksi
aa12 dedi: Arkadaşınız sunucunun ismini size versin. Arama kısmından arayıp deneyin. Yerel sunucularda açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Paralı diye biliyorum.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Mayıs 2021 #5 beyemirs dedi: Paralı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Parasız da açılabiliyor. Arkın oyun içinden gayet 3 5 tıkla modlu veya modsuz oynıyabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
beyemirs dedi: Paralı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Parasız da açılabiliyor. Arkın oyun içinden gayet 3 5 tıkla modlu veya modsuz oynıyabiliyorsunuz.
Çiğköfthe Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #6 Oyunun sunucuları aşırı kötü, ücretsiz bir sunucu ile temiz bir deneyim yaşamanız zor Artı 0 Eksi
KS KS Yunus Eren Orhan Picopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #7 aa12 dedi: Arkadaşınız sunucunun ismini size versin. Arama kısmından arayıp deneyin. Yerel sunucularda açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladım ve sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
aa12 dedi: Arkadaşınız sunucunun ismini size versin. Arama kısmından arayıp deneyin. Yerel sunucularda açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladım ve sorun çözüldü.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Mayıs 2021 #8 Çiğköfthe dedi: Oyunun sunucuları aşırı kötü, ücretsiz bir sunucu ile temiz bir deneyim yaşamanız zor Genişletmek için tıkla... Biz gayet temiz bir deneyim yaşadık. Artı 0 Eksi
Çiğköfthe dedi: Oyunun sunucuları aşırı kötü, ücretsiz bir sunucu ile temiz bir deneyim yaşamanız zor Genişletmek için tıkla... Biz gayet temiz bir deneyim yaşadık.