Ark: Survival Evolved tek oynanır mı?

249873

Kilopat
Ark: Ultimate survivor Edition dikkatimi çekti Game Pass'e geldi. Arkadaşım yok tek başıma oynayabilir miyim? Diyeceksiniz tabii ki oynarsın falan ama sıkıcı olmaz mı çünkü oyunu daha önce hiç oynamadım videosunu dahi izlemedim. Böyle oyunlarda hikaye veya amacı tam anlayamıyorum The Forest'ta da böyle bir şey yaşamıştım sildim. Ortada görev yok ama gitmem gereken mağaralar falan varmış.

YouTube'da Single oynayanlar da var.
The Forest'ın hikayesi sırf hikaye olsun diye yapılmış bir şey esas amacı hayatta kalmak ve cidden tek sarmayan bir oyun doğaldır tek başına sıkılman. Ark'ı ben de oynamadım ama ne bileyim acayip bir oyun dinozorlara karşı ilgi duyanlar oynuyor pek seveni yok zaten optimizasyonu da sıkıntılı.
Gene de ciddi kitle seviyor (bunu demek zorundayım çünkü bir oyunun fanları nedense o oyun hakkında eleştiri duyunca saldırıya geçiyor ).

Bilmiyordum bende atmosferini sevdim ama aşırı abartı güzel durmuyor. Bir de 190GB ne ya.

İkisini de zamanında hem tek hem arkadaşlarla oynadım. Kısaca yazayım.

Forest tek sarmaz. Hikayeyi 1 saatte bitirdim tek başıma. Arkadaşlarla Survival saatlerce takılırdık.

ARK tek başına gayet güzeldir. Hem oynanış süresi uzundur hem de yapılabilecek şey çok daha fazladır. Haritası büyüktür bir ton DLC si vardır. Her şeyi geçtim kuşun üstünde uçmak > Forest'te ev yapmak.

Kısaca ARK tek başına oynarsın.

Tek oynarsan bir işi 1 saat de yaparsın, iki kişi oynarsan aynı işi yarım saatte yaparsın. Umarım anlatabilmişimdir .

Tek başına oynarken de zevk aldığım oyunlardan. Online girebilirsiniz. Oyunun boyutu biraz fazla ama olsun.

Kesinlikle seveni yoktur. Epic Games'ten bahsetmiyorum bile.

Oyunun optimizasyon hariç bir eksiğini görmedim henüz.

Hatta Epic Games'te ücretsiz almama rağmen tekrardan Steam'den alacağım.

Son düzenleme:

Hocam Ultimate sürümü Game Pass'e geldi isterseniz oradan oynayabilirsin bir sürü oyun deneme şansınızda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…