K Kratos22 Decapat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #1 Ekran kartı RTX 3060 12GB İşlemci Ryzen 5500 Ark oynarken bütün ayarlarım sıfırlandı ve oyundan atıldım. Yeniden girdiğimde benim karakteri sıfırdan başlattı ama önceki save'e ait karakterimi silmemiş, oyunda gözüküyor ama o karakterle oynayamıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2024
Ark oynarken bütün ayarlarım sıfırlandı ve oyundan atıldım. Yeniden girdiğimde benim karakteri sıfırdan başlattı ama önceki save'e ait karakterimi silmemiş, oyunda gözüküyor ama o karakterle oynayamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
BlackShot Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 556 Çözümler 4 Yer Edirne 13 Ocak 2024 #2 Anlık dosya hatasından dolayı data kaybı yaşamış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS K Kratos22 Decapat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 BlackShot dedi: Anlık dosya hatasından dolayı data kaybı yaşamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki bir çözüm var mı dosyaları doğrulamama rağmen düzelmedi de Artı 0 Eksi
BlackShot dedi: Anlık dosya hatasından dolayı data kaybı yaşamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki bir çözüm var mı dosyaları doğrulamama rağmen düzelmedi de