Merhaba.
Ark: Survival Evolved oyununu ilk defa indirdim, aldığım hatanın farklı bir nedeni vardır belki bilmiyorum. The Island haritasında sorunsuz bir şekilde Online serverlara girebiliyor tek oyunculu yerel sunucuda oynayabiliyorum ancak özel arklarda Ragnarok, The Center vb. arkadaşlarımın kurduğu, tek oyunculu yerel sunucuda ya da Online serverlara giriş yapmaya çalıştığım zaman resimlerde görünen hatayı alıyorum. Oyunu silip tekrar yükledim. Steam'de oyun özelliklerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladığım zaman "2 dosya doğrulanmadı ve yeniden indirilecek" diyor, yarım saatten fazla bekledim bir şey olmadı. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Uzun zaman oldu bende de aynı hata vardı hatırladığım kadarıyla girdiğin haritaların oyun dosyalarında yüklü olması gerekiyor ragnarok vb. mapleri manuel atölyeden indirmen gerekli böyle bir dene.
Uzun zaman oldu bende de aynı hata vardı hatırladığım kadarıyla girdiğin haritaların oyun dosyalarında yüklü olması gerekiyor ragnarok vb. mapleri manuel atölyeden indirmen gerekli böyle bir dene.
Ben de o hatayi almistim baktim dosyalara bir yerlerde ragnarok geciyor ama mod kisminda Steam'den ragnaroku indirdim, maps kismina yuklemisti bu sekilde duzelmisti.
Aynı sorunu bende yaşıyordum arkadaşın dediği gibi manuel olarak map dosyalarını indirmelisin. Ayrıca Steam ayarlarından ping değerini 500 ile sınırlandırmalısın kolay gelsin.
Aynı sorunu bende yaşıyordum arkadaşın dediği gibi manuel olarak map dosyalarını indirmelisin. Ayrıca Steam ayarlarından ping değerini 500 ile sınırlandırmalısın kolay gelsin.