Ark: Survival Evolved UE4 sorunu

ryla

Hectopat
Merhaba.
Ark: Survival Evolved oyununu ilk defa indirdim, aldığım hatanın farklı bir nedeni vardır belki bilmiyorum. The Island haritasında sorunsuz bir şekilde Online serverlara girebiliyor tek oyunculu yerel sunucuda oynayabiliyorum ancak özel arklarda Ragnarok, The Center vb. arkadaşlarımın kurduğu, tek oyunculu yerel sunucuda ya da Online serverlara giriş yapmaya çalıştığım zaman resimlerde görünen hatayı alıyorum. Oyunu silip tekrar yükledim. Steam'de oyun özelliklerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladığım zaman "2 dosya doğrulanmadı ve yeniden indirilecek" diyor, yarım saatten fazla bekledim bir şey olmadı. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

UE4 hata.jpg
UE4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zaman oldu bende de aynı hata vardı hatırladığım kadarıyla girdiğin haritaların oyun dosyalarında yüklü olması gerekiyor ragnarok vb. mapleri manuel atölyeden indirmen gerekli böyle bir dene.

Aynı sorunu bende yaşıyordum arkadaşın dediği gibi manuel olarak map dosyalarını indirmelisin. Ayrıca Steam ayarlarından ping değerini 500 ile sınırlandırmalısın kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı