ARK: Survival Evolved ve Gloomhaven Ücretsiz Oldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Epic Games Store her hafta olduğu gibi bu hafta da ücretsiz oyunlar ile karşımızda. Bu haftaki ücretsiz oyunlar ise Spirit of the North ve The Captain’ın yerini alan ARK: Survival Evolved ve Gloomhaven oldu. Daha önce de hediye edilen ARK: Survival Evolved’da oyunculara dinozorların yaşadığı bir adada geçen bir hayatta kalma aksiyon-macera deneyimi sunuyor. Çok […]

Devamı: ARK: Survival Evolved ve Gloomhaven Ücretsiz Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ark her ücretsiz olduğunda kumbaraya 1 TL atsaydım dolar milyarderi olurdum.

@Penetrator God katılıyorum. Şimdi sırf yaptık demek için önceden bedava yaptığı oyunları bedava yapıyor. Almayan kalmamıştır ki şu ARK'ı.

@Penetrator God katılıyorum. Şimdi sırf yaptık demek için önceden bedava yaptığı oyunları bedava yapıyor. Almayan kalmamıştır ki şu Ark'ı.

Zaten bu kadar sıklıkla aynı oyunları bedava yapması bedava olmadıkları dönemde satın alınmalarını da artık anlamsız kılıyor. Madem bedava olacak sürekli bedava kalsın. 1 hafta aralıkla bedava yapıyor. Bedava olmadığı zaman alanlara resmen haksızlık. Rahat 10 kere falan görmüşümdür bu oyunları.

ARK zaten Steam'de bayadır ücretsizdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…