mertdx Yoctopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #1 Benim Microsoft Store'da Ark Evolved'im var. Türkçe yapmak istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Berkc98 Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji Malzeme Mühendisi 10 Ağustos 2025 #2 mertdx dedi: Benim Microsoft Store'da Ark Evolved'im var. Türkçe yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ark Evolved ve ascended ikisinin de zaten Türkçe desteği var, yamaya ihtiyacın yok
mertdx dedi: Benim Microsoft Store'da Ark Evolved'im var. Türkçe yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ark Evolved ve ascended ikisinin de zaten Türkçe desteği var, yamaya ihtiyacın yok
mertdx Yoctopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #3 Berkc98 dedi: Ark Evolved ve ascended ikisinin de zaten Türkçe desteği var, yamaya ihtiyacın yok Genişletmek için tıkla... steam versiyonunda var ama microsoft versiyonunda türkce yok oyun ayarlarındada yok microsoftta ascendedim var onda türkcede var ama evolvedde yok dedigim gibi
Berkc98 dedi: Ark Evolved ve ascended ikisinin de zaten Türkçe desteği var, yamaya ihtiyacın yok Genişletmek için tıkla... steam versiyonunda var ama microsoft versiyonunda türkce yok oyun ayarlarındada yok microsoftta ascendedim var onda türkcede var ama evolvedde yok dedigim gibi
Berkc98 Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji Malzeme Mühendisi 10 Ağustos 2025 #4 Zaten Türkçesi olan bi oyuna yama bulabilceğinizi pek sanmıyorum
mertdx Yoctopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #5 Berkc98 dedi: Zaten Türkçesi olan bi oyuna yama bulabilceğinizi pek sanmıyorum Genişletmek için tıkla... ucuz diye microsofttan aldım burdada türkçe cıkmadı
Berkc98 dedi: Zaten Türkçesi olan bi oyuna yama bulabilceğinizi pek sanmıyorum Genişletmek için tıkla... ucuz diye microsofttan aldım burdada türkçe cıkmadı