Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.809 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Yaklaşık 1 ay önce Ark Mobile kaldırdılar. Bunu da daha önceden duyurmuşlardi artık ön kayıt açıldı. Duyduğum kadarıyla çoğu kişinin cihaz desteklemiyormus. Benim cihazım destekliyor. Ne düşünüyorsunuz? ARK: Ultimate Mobile Edition - Apps on Google Play Build. Tame. Survive! play.google.com Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yaklaşık 1 ay önce Ark Mobile kaldırdılar. Bunu da daha önceden duyurmuşlardi artık ön kayıt açıldı. Duyduğum kadarıyla çoğu kişinin cihaz desteklemiyormus. Benim cihazım destekliyor. Ne düşünüyorsunuz? ARK: Ultimate Mobile Edition - Apps on Google Play Build. Tame. Survive! play.google.com Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.175 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #2 Cihazın destekleyip desteklemediğini nerden görüyoruz? S22 kullanıyorum ben hocam.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.809 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 Xergeon dedi: Cihazın destekleyip desteklemediğini nereden görüyoruz? S22 kullanıyorum ben hocam. Genişletmek için tıkla... Google Play link attım ya hocam. Ordan bakabilirsin.
Xergeon dedi: Cihazın destekleyip desteklemediğini nereden görüyoruz? S22 kullanıyorum ben hocam. Genişletmek için tıkla... Google Play link attım ya hocam. Ordan bakabilirsin.
D dayı 908437 Zeptopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 Nasıl bakarız