merhaba1234 Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Beler cross country bisiklet var arkasında amörtisor yok ne zaman böyle tümsek falan insem bisiklete zarar gelir diye korkuyorum. Bir zararı olur mu?
Beler cross country bisiklet var arkasında amörtisor yok ne zaman böyle tümsek falan insem bisiklete zarar gelir diye korkuyorum. Bir zararı olur mu?
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 Onlarla daha iyi iniliyor benim bildiğim. Ben kaç senedir Migros'tan aldığım bisikleti sürüyorum yüksek kaldırımlardan atlıyorum hiçbir şey olmuyor.
Onlarla daha iyi iniliyor benim bildiğim. Ben kaç senedir Migros'tan aldığım bisikleti sürüyorum yüksek kaldırımlardan atlıyorum hiçbir şey olmuyor.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 4 Ağustos 2023 #3 Akord ayarını bozabilir, onu da yaptırırsın. Jant yamultacak yükseklikten atlamazsan bir şey olmaz, ağırlık çoğunlukla arka tekere bindiği için dikkat etmek gerek.
Akord ayarını bozabilir, onu da yaptırırsın. Jant yamultacak yükseklikten atlamazsan bir şey olmaz, ağırlık çoğunlukla arka tekere bindiği için dikkat etmek gerek.