N NemesisPlayer Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #11 V. Scaletta dedi: Santral kaynaklı sanırım altyapı türünü farklı bir firmadan görüntüleyemiyorsunuz. Türk Telekom'un sitesi üzerinden tekrar kontrol edebilir misin? İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası Türk Telekom Kapsama Haritası ile satış ve WiFi noktalarını bulabilir, altyapınızı sorgulayıp, mobil ve fiber internet başvurusu yapabilirsiniz. kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr Genişletmek için tıkla... buradan hem kendi binama hemde o bahsettiğim binaya altyapı sorgusu yaptım bende lokasyon yoktur dşyor o binada ise fibernet vardır diyor
V. Scaletta dedi: Santral kaynaklı sanırım altyapı türünü farklı bir firmadan görüntüleyemiyorsunuz. Türk Telekom'un sitesi üzerinden tekrar kontrol edebilir misin? İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası Türk Telekom Kapsama Haritası ile satış ve WiFi noktalarını bulabilir, altyapınızı sorgulayıp, mobil ve fiber internet başvurusu yapabilirsiniz. kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr Genişletmek için tıkla... buradan hem kendi binama hemde o bahsettiğim binaya altyapı sorgusu yaptım bende lokasyon yoktur dşyor o binada ise fibernet vardır diyor
S sedat23 Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 287 17 Mart 2021 #12 NemesisPlayer dedi: buradan hem kendi binama hemde o bahsettiğim binaya altyapı sorgusu yaptım bende lokasyon yoktur dşyor o binada ise fibernet vardır diyor Genişletmek için tıkla... Evinde tüm daireler internet kullanıyorsa altyapı yok diyebilir.
NemesisPlayer dedi: buradan hem kendi binama hemde o bahsettiğim binaya altyapı sorgusu yaptım bende lokasyon yoktur dşyor o binada ise fibernet vardır diyor Genişletmek için tıkla... Evinde tüm daireler internet kullanıyorsa altyapı yok diyebilir.
N NemesisPlayer Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #13 sedat23 dedi: Evinde tüm daireler internet kullanıyorsa altyapı yok diyebilir. Genişletmek için tıkla... Anlamadım
sedat23 dedi: Evinde tüm daireler internet kullanıyorsa altyapı yok diyebilir. Genişletmek için tıkla... Anlamadım