Arka cama kılıf yerine temperli cam takmak mantıklı mı?

Telefon 13, dediğimi yapmak mantıklı mı? Kılıf değil de arka cama temperli cam. Kırılması daha mı kolay olur, korur mu? Bilgisi olan var mı?

Örnek olması için:

Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Muhtemelen kılıfla aynı şekilde korur.

Ayrıca;
Bana göre hiçbir telefon korumaları işe yaramaz. Telefon nasıl düştüğüne ve nereye düştüğüne bakar.

Pek sağlam olacağını düşünmüyorum. Telefonun sağ, alt ve üst kısımları açıkta kalıyor. Ayrıca, arka kasa için de çok verimli olacağını sanmıyorum.

8'im ekran üstü düşünce arka camı kırılmıştı
Emin olamadım ben de.
Pek sağlam olacağını düşünmüyorum. Telefonun sağ, alt ve üst kısımları açıkta kalıyor. Ayrıca, arka kasa için de çok verimli olacağını sanmıyorum.
Kılıf beni hep rahatsız etmiştir ama bunlara da güvenemiyorum.

Telefon 13, dediğimi yapmak mantıklı mı? Kılıf değil de arka cama temperli cam. Kırılması daha mı kolay olur, korur mu? Bilgisi olan var mı?

Örnek olması için:

Ne kadar kılıf cam taksan da arkasına/önüne yine de darbe %90 oranında bütün parçalarda hissedilir fakat arkaya temperli cam takıp araya 0.5-1 cm boşluk bırakırsan o ayrı olabilir. Bileşenlere gelen hasar bence azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…