Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.116 Makaleler 4 Çözümler 51 23 Şubat 2025 #1 Telefon 13, dediğimi yapmak mantıklı mı? Kılıf değil de arka cama temperli cam. Kırılması daha mı kolay olur, korur mu? Bilgisi olan var mı? Örnek olması için: Amazon.com.tr
Telefon 13, dediğimi yapmak mantıklı mı? Kılıf değil de arka cama temperli cam. Kırılması daha mı kolay olur, korur mu? Bilgisi olan var mı? Örnek olması için: Amazon.com.tr
SüleymanSebaizinde Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 Shinsai dedi: Telefon 13, dediğimi yapmak mantıklı mı? Kılıf değil de arka cama temperli cam. Kırılması daha mı kolay olur, korur mu? Bilgisi olan var mı? Örnek olması için: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Muhtemelen kılıfla aynı şekilde korur. Ayrıca; Bana göre hiçbir telefon korumaları işe yaramaz. Telefon nasıl düştüğüne ve nereye düştüğüne bakar.
Shinsai dedi: Telefon 13, dediğimi yapmak mantıklı mı? Kılıf değil de arka cama temperli cam. Kırılması daha mı kolay olur, korur mu? Bilgisi olan var mı? Örnek olması için: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Muhtemelen kılıfla aynı şekilde korur. Ayrıca; Bana göre hiçbir telefon korumaları işe yaramaz. Telefon nasıl düştüğüne ve nereye düştüğüne bakar.
denizbaranseker0 Decipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.109 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 Pek sağlam olacağını düşünmüyorum. Telefonun sağ, alt ve üst kısımları açıkta kalıyor. Ayrıca, arka kasa için de çok verimli olacağını sanmıyorum.
Pek sağlam olacağını düşünmüyorum. Telefonun sağ, alt ve üst kısımları açıkta kalıyor. Ayrıca, arka kasa için de çok verimli olacağını sanmıyorum.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.116 Makaleler 4 Çözümler 51 23 Şubat 2025 #4 SüleymanSebaizinde dedi: Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Muhtemelen kılıfla aynı şekilde korur. Ayrıca; Bana göre hiçbir telefon korumaları işe yaramaz. Telefon nasıl düştüğüne ve nereye düştüğüne bakar. Genişletmek için tıkla... 8'im ekran üstü düşünce arka camı kırılmıştı Emin olamadım ben de. denizbaranseker0 dedi: Pek sağlam olacağını düşünmüyorum. Telefonun sağ, alt ve üst kısımları açıkta kalıyor. Ayrıca, arka kasa için de çok verimli olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kılıf beni hep rahatsız etmiştir ama bunlara da güvenemiyorum.
SüleymanSebaizinde dedi: Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Muhtemelen kılıfla aynı şekilde korur. Ayrıca; Bana göre hiçbir telefon korumaları işe yaramaz. Telefon nasıl düştüğüne ve nereye düştüğüne bakar. Genişletmek için tıkla... 8'im ekran üstü düşünce arka camı kırılmıştı Emin olamadım ben de. denizbaranseker0 dedi: Pek sağlam olacağını düşünmüyorum. Telefonun sağ, alt ve üst kısımları açıkta kalıyor. Ayrıca, arka kasa için de çok verimli olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kılıf beni hep rahatsız etmiştir ama bunlara da güvenemiyorum.
H Hasan_5516 Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #5 Shinsai dedi: Telefon 13, dediğimi yapmak mantıklı mı? Kılıf değil de arka cama temperli cam. Kırılması daha mı kolay olur, korur mu? Bilgisi olan var mı? Örnek olması için: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ne kadar kılıf cam taksan da arkasına/önüne yine de darbe %90 oranında bütün parçalarda hissedilir fakat arkaya temperli cam takıp araya 0.5-1 cm boşluk bırakırsan o ayrı olabilir. Bileşenlere gelen hasar bence azalır.
Shinsai dedi: Telefon 13, dediğimi yapmak mantıklı mı? Kılıf değil de arka cama temperli cam. Kırılması daha mı kolay olur, korur mu? Bilgisi olan var mı? Örnek olması için: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ne kadar kılıf cam taksan da arkasına/önüne yine de darbe %90 oranında bütün parçalarda hissedilir fakat arkaya temperli cam takıp araya 0.5-1 cm boşluk bırakırsan o ayrı olabilir. Bileşenlere gelen hasar bence azalır.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.344 Makaleler 3 Çözümler 61 23 Şubat 2025 #6 Silikon kılıflar korumada oldukça etkili, darbeyi emiyorlar. Bence en etkilisi.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.116 Makaleler 4 Çözümler 51 23 Şubat 2025 #7 SiyahPassat dedi: Silikon kılıflar korumada oldukça etkili, darbeyi emiyorlar. Bence en etkilisi. Genişletmek için tıkla... Onları kullanıyorum da, ne bileyim kılıflar bir garip geliyor hocam ya. Başta çok güzel duruyor sonra sevmemeye başlıyorum.
SiyahPassat dedi: Silikon kılıflar korumada oldukça etkili, darbeyi emiyorlar. Bence en etkilisi. Genişletmek için tıkla... Onları kullanıyorum da, ne bileyim kılıflar bir garip geliyor hocam ya. Başta çok güzel duruyor sonra sevmemeye başlıyorum.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.344 Makaleler 3 Çözümler 61 23 Şubat 2025 #8 Shinsai dedi: Onları kullanıyorum da, ne bileyim kılıflar bir garip geliyor hocam ya. Başta çok güzel duruyor sonra sevmemeye başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Herkesin kullandığı kılıf çok yakışıyor bence. Şunlar.
Shinsai dedi: Onları kullanıyorum da, ne bileyim kılıflar bir garip geliyor hocam ya. Başta çok güzel duruyor sonra sevmemeye başlıyorum. Genişletmek için tıkla... Herkesin kullandığı kılıf çok yakışıyor bence. Şunlar.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.116 Makaleler 4 Çözümler 51 23 Şubat 2025 #9 SiyahPassat dedi: Herkesin kullandığı kılıf çok yakışıyor bence. Eki Görüntüle 2431129 Şunlar. Genişletmek için tıkla... Bende de böyle bir şey var. Lens koruyucusunu çıkardım sadece. Güzel hoş da dediğim gibi bir süre sonra sıkmasa..
SiyahPassat dedi: Herkesin kullandığı kılıf çok yakışıyor bence. Eki Görüntüle 2431129 Şunlar. Genişletmek için tıkla... Bende de böyle bir şey var. Lens koruyucusunu çıkardım sadece. Güzel hoş da dediğim gibi bir süre sonra sıkmasa..