Arka fan calismayi durdurma sorunu

rapteaser02

Kilopat
Yer
Adıyaman
Daha fazla  
Bugün oyun oynarken ayağım kasaya temas ettiğinde ayağımın baya ısındığını hissettim ve aynı zamanda kasadan garip bir yanık kokusu da geliyordu ama takmadım devam ettim sonra dedim bir bakayım ve arka fanın çalışmadığını fark ettim ama fanın LED ışığı yanıyordu. Kontrol ettim falan neden çalışmadığını anlayamadım. Sizce neden çalışmıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanık kokusu geliyor dediniz ve beni şüphelendirdiniz speedfan,aida64,everest programlarından biri ile ölçülerin fotosunu atarmısınız bide fan çalışmama olayı.
  • Kablosu takılmamaış olabilir yada yerinden çıkmış zor ama olabilir(y).
  • Fanın bozulmuş olabilir.
  • Fanı taktığın sokette bir teyyarelik olabilir.

Yanık kokusu geliyor dediniz ve beni şüphelendirdiniz speedfan,aida64,everest programlarından biri ile ölçülerin fotosunu atarmısınız bide fan çalışmama olayı.
  • Kablosu takılmamaış olabilir yada yerinden çıkmış zor ama olabilir(y).
  • Fanın bozulmuş olabilir.
  • Fanı taktığın sokette bir teyyarelik olabilir.
Eskiden uflemeyle bile hareket ederken simdi elimle bile zor gidiyor.

Fanınızın içine tüy, kıl, sıvı, nem kaçmış olabilir veya fanınız yanmış olabilir. Belirttiğiniz belirtiler fan motorunda sorun olduğunu gösteriyor. Eğer teknoloji marketlerinden veya internet üzerinden alamıyorsanız, yakınınızdaki bilgisayarcılardan 2-3 liraya kolayca temin edebilirsiniz. İyi günler!

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı