Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar dostlar, PC'nin arka fanı maalesef çatlamış ve çok gürültü yapıyor. Bu fanı kapatmamın bir yolu var mı veyahut kapatırsam çok zararını görür müyüm? Yardımınızı bekliyorum teşekkürler öncelikle.
Yenisini al. Egzoz fan, sıcak havayı dışarıya atmak için en önemli fandır. Yaz sıcağında tamamen iptal edersen içerisi alev alır. Ayrıca ön tarafta 2-3 fan varsa birisini söküp arkaya takabilirsin.
Anakart ya da fan kontrolcüsü üzerinden kablosunu çıkartarak kapatabilirsiniz. Egzoz fan olmadan kasa içi fazla ısınır ve tüm bileşenlerin sıcaklığı bir miktar yükselir.