Arka fren hidrolik pompası patlarsa yola devam eder mi?

Happyx

Femtopat
Daha fazla  
Az once bir kaza gecirdim ve arka fren hidrolik kirildi yag komple kaptan bosaldi yola devam etmekte bir sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 53
Fren hidrolik sıvısı boşaldıysa artık fren kullanılamaz halde demektir. Sakın aracı kullanmaya devam etmeyin

Ambulans çağırdım iyi misiniz? Derin nefesler alın ve verin birkaç dakikaya orada olurlar.

Ambulansı nasıl çağırdınız hocam forumdan bir arkadaş kaza geçirdi acil gelin falan mı dediniz troll amaçlı yazdıysanız silin.

Fren hidrolik sıvısı boşaldıysa artık fren kullanılamaz halde demektir. Sakın aracı kullanmaya devam etmeyin.

Arka fren hidroliği olarak belirtmiş motorlarda 2 tane oluyor sanırım ön arka ayrı gene de giderken bir ön fren demek lazım tutmuyorsa o da sıkıntı.

Sağ olun teșekkurler bende bir sıkıntı yok yavastim zaten yanda en sagdan sol yol ayrima girmek isteyen biri yandan carpti.
Biraz bekledikten sonra yola devam ettim arka fren hiçbir sekilde tutmuyordu on frende sorun olmadigindan 4'lu yakarak gittim.

Kullanmanda hiç bir sorun olmaz. Arka fren zaten. Motoru ön fren yavaşlatır. Arka fren sadece çok düşük hızlarda kullanılır. Çok düşük hızda da dikkatli bir şekilde ön fren kullanmanın bir sakıncası yok. O yüzden dikkatli bir şekilde istenen yere gidebilirsin ancak en kısa zamanda yaptırmanı tavsiye ederim. 2 freni kombine kullanmak fren mesafeni kısaltır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…