N Nerdetrakordaburak Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 213 22 Ocak 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, kasanın ön tarafında olan çıkışlardan ses alabiliyorum fakat arka tarafındaki jaklardan ses alamıyorum. Düne kadar arkadaki (anakart) çıkışları kullanabiliyordum fakat şuan kullanamıyorum. Sürücüler güncel yine de çalışmıyor.
Merhaba arkadaşlar, kasanın ön tarafında olan çıkışlardan ses alabiliyorum fakat arka tarafındaki jaklardan ses alamıyorum. Düne kadar arkadaki (anakart) çıkışları kullanabiliyordum fakat şuan kullanamıyorum. Sürücüler güncel yine de çalışmıyor.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 22 Ocak 2019 #2 Sistem geri yüklemeyi bir deneyiniz. Anakarttaki ses yongalarına bir şey olmamıştır umarım. Artı 0 Eksi
KS KS N Nerdetrakordaburak Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 213 22 Ocak 2019 #3 Silinen üye dedi: Sistem geri yüklemeyi bir deneyiniz. Anakarttaki ses yongalarına bir şey olmamıştır umarım. Genişletmek için tıkla... Haydaa anakart daha 1 haftalik bile değil, umarım geri yükleme işe yarar Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sistem geri yüklemeyi bir deneyiniz. Anakarttaki ses yongalarına bir şey olmamıştır umarım. Genişletmek için tıkla... Haydaa anakart daha 1 haftalik bile değil, umarım geri yükleme işe yarar
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 22 Ocak 2019 #4 Nerdetrakordaburak dedi: Haydaa anakart daha 1 haftalik bile değil, umarım geri yükleme işe yarar Genişletmek için tıkla... Düzelmez ise ses driverini bi kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Nerdetrakordaburak dedi: Haydaa anakart daha 1 haftalik bile değil, umarım geri yükleme işe yarar Genişletmek için tıkla... Düzelmez ise ses driverini bi kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.