Arka paneli ezik araba alınır mı?

emreb34

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu hafta almayı düşündüğüm Clio hakkında fikrinize ihtiyacım var. Araç 2015 model 1.5 dizel Clio. 170bin küsur kmde gayet bütçeme göre iyi gibi duruyor. Fakat ekspertiz raporunda dikkatimi çeken bir şey oldu. Aracın arka paneli orijinal fakat ezik. Ayrıca sol üst direğin açıklamasına da arka kısım geçiş yazılmış bu ne demek bilen var mı? Araç hakkında genel düşünceleriniz neler?

Arkadan yemiş demek hocam bilemedim emsallerine göre biraz daha düşük fiyatlıysa alınabilir.

Arkadan yemiş demek hocam bilemedim emsallerine göre biraz daha düşük fiyatlıysa alınabilir.
Teşekkürler çok büyük bir fiyat farkı yok güncel fiyatı 640 bin. Çok kararsız kaldım bende.

Arkadaşında dediği gibi emsallerine göre fiyatı düşükse alınabilir. Hasar kaydı var mı arabada ?

Ve araçta ki boyalar lokal mi yoksa parça parça komple boyalı mı ?

Arkadaşında dediği gibi emsallerine göre fiyatı düşükse alınabilir. Hasar kaydı var mı arabada ?

Ve araçta ki boyalar lokal mi yoksa parça parça komple boyalı mı ?
Teşekkürler. Aracın kaput sol ön kapı sol arka kapı ve sol çamurluk boya onun dışında bir işlem olmadığını söyledi. Fakat kaput sök tak boya.

Tramer kaydı da 25 bin olarak belirtilmiş.

Teşekkürler. Aracın kaput sol ön kapı sol arka kapı ve sol çamurluk boya onun dışında bir işlem olmadığını söyledi. Fakat kaput sök tak boya.

Tramer kaydı da 25 bin olarak belirtilmiş.
Kaput sök tak olaylarını çok gördük orjinaliyle değişmiş olabilir ki öyleyse sorun yok fakat sök tak diyenlerin çoğu yan sanayi bir kaput ile değiştirmiş oluyor açıkçası. Aracın ekspertizini siz mi yaptırdınız yoksa sahibinin yaptırdığı ekspertiz raporu mu ? Hasar kaydı çıktı mı arabada ?

Evet sök tak olayının değişmeden bir farkı yok bence. Ekspertizi kendisine ait bu cumartesi görmeye gidecektim. Hasar kaydı da 25 bin civarında.

Evet sök tak olayının değişmeden bir farkı yok bence. Ekspertizi kendisine ait bu cumartesi görmeye gidecektim. Hasar kaydı da 25 bin civarında.
Hasar kaydı ne zamana ait bakabilir misiniz ? Bir de hasar kaydı tek parça mı yoksa parça parça mı ?

Hocam aradığınız araç eğer manuel ise şu ilana bakabilirsiniz:
Bana pek mantıklı gelmiyor 640 Clio'ya vermek bu pek içinize sinmezse 14 15 model tertemiz otomatik Fluence'ler var hem de daha dolu.

Hasar kaydı ne zamana ait bakabilir misiniz ? Bir de hasar kaydı tek parça mı yoksa parça parça mı ?
Az önce sorguladım 2016 ve 2018 yıllarına ait parça parça 5-7-8k şeklinde düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…