Steam Arka plan kaydı nasıl yapılır?

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung S25

Daha önceden AMD'nin ReLive özelliğini kullanıyordum ama ekran kartı kullanımı aşırı fazla olduğu için Steam'in kendi geçmişi kaydetme özelliğini kullanacağım. Ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Aslında son 1 dk yı kaydetmek istiyorum ama Steam en az 5 dk ya izin veriyor galiba. Tuş atamalarının nasıl olduğunu bilmiyorum.
Mesela klip kaydetmeyi başlat/durdur tuşuna basınca ne oluyor ve zaman çizelgesi işarati ekle tuşuna basınca ne oluyor?

Arka Planda Kaydet seçeneğini açtığın anda belirlediğin süre kadar son o 5 dakikayı yada bendeki gibi 120 dakikayı kaydediyor. Güzel bir an olduğunda oyunu kapatıyorsun eğer süreyi benim gibi 120 dakika ayarlarsan hemen o noktayı buluyorsun dışarı aktarıyorsun ve ölümsüzleştiriyorsun. Arka Planda Kaydet'i açınca herhangi bir tuşa basmana gerek yok, otomatik başlıyor kayıt.

Ben 120 dk kaydediyorum güzel zaman olunca son 1 dk kesiyorum yada dakikayı aklımda tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…